By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije brate snajper nego sam imao PDW, rev i sacmuNije snajper. Bio je revolver. Proverio sam, otisao do njih i pogledao ko sa cime puca. Video ti je nepotpun, nemoj ovako pisati zalbe i okriviti nekoga kada ni sam nisi siguran
Kolege policajci ID 9028 i ID6413 javite mi se na diskordu poklonicu vam mesec dana Prime.
ti znas batalio sam te kundakom hahahhahaNije snajper. Bio je revolver. Proverio sam, otisao do njih i pogledao ko sa cime puca. Video ti je nepotpun, nemoj ovako pisati zalbe i okriviti nekoga kada ni sam nisi siguran
Kolege policajci ID 9028 i ID6413 javite mi se na diskordu poklonicu vam mesec dana Prime.
Hahah meni ovo lici znaci sad ce mo biti prijavljivani za svasta i sto jesmo i sto nismo nije problem ne zaboravi da vise grijesu clanovi drzavnih organizacija nego mi al neka ja vas necu prijaviti i dalje ostaje privatno video iz tunela gdje vodim fibovca kao taoca a vi po meni rafalateiz daljine deluje kao da lik koristi snajper , moze se zakljuciti po tome kako drzi pusku i po tome da se vidi veca puska iz daljine , id je nepoznat ali se radi o bloodsu . TRAZIM POV OD BLOODSA SA SUB-A
Nista onda brate sve top, nego samo da proverim onda i tjt zato sto mi je stvarno delovalo na snajper iz daljine , povlacim zalbuNije brate snajper nego sam imao PDW, rev i sacmu
tako brate to veliko sta vidis je SACMA obicna.
samo ne vidim da se ti mesas u svaku zalbu , mogu da primetim na forumu da si u svakoj zalbi i da imas neki komentar. Moli se sakal037 da prestane da se mesa u sve zalbe na forumu ne samo na ovu.Nije snajper. Bio je revolver. Proverio sam, otisao do njih i pogledao ko sa cime puca. Video ti je nepotpun, nemoj ovako pisati zalbe i okriviti nekoga kada ni sam nisi siguran
Bato nauci da razlikujes oruzja... nemam pov ako te tjesi neka me salju u zatvor al je bio PDW, shotka i reviz daljine deluje kao da lik koristi snajper , moze se zakljuciti po tome kako drzi pusku i po tome da se vidi veca puska iz daljine , id je nepoznat ali se radi o bloodsu . TRAZIM POV OD BLOODSA SA SUB-A
aj netko da zna ljubi bratNisam umjesan u ovu situaciju ali moram reci da POV ne treba za ovakav event. POV se moze traziti samo na red circle eventu.
ne brini ti znam ja da razlikujem oruzja imam 4k sati u ovoj igri , pogledaj moj pov pa ces videti al svakako rekao sam da povlacim zalbu i tjtBato nauci da razlikujes oruzja... nemam pov ako te tjesi neka me salju u zatvor al je bio PDW, shotka i rev
a to sta si ti slepac i nikad nisi koristio snajper da znas da ne mozes tako brzo da pucas ako ne naciljas... i kakkav je zvuk onda bato samo udri voli te brat <3
Oprosti nisam video taj kom. al stvarno je sacma bato nikada snajper na eventima ne nene brini ti znam ja da razlikujem oruzja imam 4k sati u ovoj igri , pogledaj moj pov pa ces videti al svakako rekao sam da povlacim zalbu i tjt