Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Your ID
9028
Players nickname
Frutella_Nutella
Suspect ID
0000
Date of violation
Dec 15, 2021
Time of violation
00:05
Proofs
https://youtu.be/fEW4d9Jzo50

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
iz daljine deluje kao da lik koristi snajper , moze se zakljuciti po tome kako drzi pusku i po tome da se vidi veca puska iz daljine , id je nepoznat ali se radi o bloodsu . TRAZIM POV OD BLOODSA SA SUB-A

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Nije snajper. Bio je revolver. Proverio sam, otisao do njih i pogledao ko sa cime puca. Video ti je nepotpun, nemoj ovako pisati zalbe i okriviti nekoga kada ni sam nisi siguran :)

Kolege policajci ID 9028 i ID6413 javite mi se na diskordu poklonicu vam mesec dana Prime.

Last edited:

Ante Djukela

Player
Player
Nije snajper. Bio je revolver. Proverio sam, otisao do njih i pogledao ko sa cime puca. Video ti je nepotpun, nemoj ovako pisati zalbe i okriviti nekoga kada ni sam nisi siguran :)

Kolege policajci ID 9028 i ID6413 javite mi se na diskordu poklonicu vam mesec dana Prime.
Nije brate snajper nego sam imao PDW, rev i sacmu

tako brate to veliko sta vidis je SACMA :) obicna.

Ante Djukela

Player
Player

ti znas batalio sam te kundakom hahahhaha

Rijad

Player
Player
iz daljine deluje kao da lik koristi snajper , moze se zakljuciti po tome kako drzi pusku i po tome da se vidi veca puska iz daljine , id je nepoznat ali se radi o bloodsu . TRAZIM POV OD BLOODSA SA SUB-A
Hahah meni ovo lici znaci sad ce mo biti prijavljivani za svasta i sto jesmo i sto nismo nije problem ne zaboravi da vise grijesu clanovi drzavnih organizacija nego mi 🤭 al neka ja vas necu prijaviti i dalje ostaje privatno video iz tunela gdje vodim fibovca kao taoca a vi po meni rafalate 💋

Tim_

Player
Nije brate snajper nego sam imao PDW, rev i sacmu

tako brate to veliko sta vidis je SACMA :) obicna.
Nista onda brate sve top, nego samo da proverim onda i tjt zato sto mi je stvarno delovalo na snajper iz daljine , povlacim zalbu

Tim_

Player

samo ne vidim da se ti mesas u svaku zalbu , mogu da primetim na forumu da si u svakoj zalbi i da imas neki komentar. Moli se sakal037 da prestane da se mesa u sve zalbe na forumu ne samo na ovu.

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Nisam umjesan u ovu situaciju ali moram reci da POV ne treba za ovakav event. POV se moze traziti samo na red circle eventu. I jos dodatna stvar POV nije 60sec:)

Ante Djukela

Player
Player
Bato nauci da razlikujes oruzja... nemam pov ako te tjesi neka me salju u zatvor al je bio PDW, shotka i rev
a to sta si ti slepac i nikad nisi koristio snajper da znas da ne mozes tako brzo da pucas ako ne naciljas... i kakkav je zvuk onda bato samo udri voli te brat <3

Tim_

Player
Bato nauci da razlikujes oruzja... nemam pov ako te tjesi neka me salju u zatvor al je bio PDW, shotka i rev
a to sta si ti slepac i nikad nisi koristio snajper da znas da ne mozes tako brzo da pucas ako ne naciljas... i kakkav je zvuk onda bato samo udri voli te brat <3
ne brini ti znam ja da razlikujem oruzja imam 4k sati u ovoj igri , pogledaj moj pov pa ces videti al svakako rekao sam da povlacim zalbu i tjt

Ante Djukela

Player
Player
ne brini ti znam ja da razlikujem oruzja imam 4k sati u ovoj igri , pogledaj moj pov pa ces videti al svakako rekao sam da povlacim zalbu i tjt
Oprosti nisam video taj kom. al stvarno je sacma bato nikada snajper na eventima ne ne

p.s co-leader BLODSA

Roba

Player
Player
Ne mozes traziti POV ako nije red circle event a plus se vidi da je rev u pitanju
Image

Top Bottom