By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije brate snajper nego sam imao PDW, rev i sacmuNije snajper. Bio je revolver. Proverio sam, otisao do njih i pogledao ko sa cime puca. Video ti je nepotpun, nemoj ovako pisati zalbe i okriviti nekoga kada ni sam nisi siguran
Kolege policajci ID 9028 i ID6413 javite mi se na diskordu poklonicu vam mesec dana Prime.
ti znas batalio sam te kundakom hahahhahaNije snajper. Bio je revolver. Proverio sam, otisao do njih i pogledao ko sa cime puca. Video ti je nepotpun, nemoj ovako pisati zalbe i okriviti nekoga kada ni sam nisi siguran
Kolege policajci ID 9028 i ID6413 javite mi se na diskordu poklonicu vam mesec dana Prime.
Hahah meni ovo lici znaci sad ce mo biti prijavljivani za svasta i sto jesmo i sto nismo nije problem ne zaboravi da vise grijesu clanovi drzavnih organizacija nego miiz daljine deluje kao da lik koristi snajper , moze se zakljuciti po tome kako drzi pusku i po tome da se vidi veca puska iz daljine , id je nepoznat ali se radi o bloodsu . TRAZIM POV OD BLOODSA SA SUB-A
Nista onda brate sve top, nego samo da proverim onda i tjt zato sto mi je stvarno delovalo na snajper iz daljine , povlacim zalbuNije brate snajper nego sam imao PDW, rev i sacmu
tako brate to veliko sta vidis je SACMAobicna.
samo ne vidim da se ti mesas u svaku zalbu , mogu da primetim na forumu da si u svakoj zalbi i da imas neki komentar. Moli se sakal037 da prestane da se mesa u sve zalbe na forumu ne samo na ovu.Nije snajper. Bio je revolver. Proverio sam, otisao do njih i pogledao ko sa cime puca. Video ti je nepotpun, nemoj ovako pisati zalbe i okriviti nekoga kada ni sam nisi siguran
Bato nauci da razlikujes oruzja... nemam pov ako te tjesi neka me salju u zatvor al je bio PDW, shotka i reviz daljine deluje kao da lik koristi snajper , moze se zakljuciti po tome kako drzi pusku i po tome da se vidi veca puska iz daljine , id je nepoznat ali se radi o bloodsu . TRAZIM POV OD BLOODSA SA SUB-A
aj netko da znaNisam umjesan u ovu situaciju ali moram reci da POV ne treba za ovakav event. POV se moze traziti samo na red circle eventu.![]()
ne brini ti znam ja da razlikujem oruzja imam 4k sati u ovoj igri , pogledaj moj pov pa ces videti al svakako rekao sam da povlacim zalbu i tjtBato nauci da razlikujes oruzja... nemam pov ako te tjesi neka me salju u zatvor al je bio PDW, shotka i rev
a to sta si ti slepac i nikad nisi koristio snajper da znas da ne mozes tako brzo da pucas ako ne naciljas... i kakkav je zvuk onda bato samo udri voli te brat <3
Oprosti nisam video taj kom. al stvarno je sacma bato nikada snajper na eventima ne nene brini ti znam ja da razlikujem oruzja imam 4k sati u ovoj igri , pogledaj moj pov pa ces videti al svakako rekao sam da povlacim zalbu i tjt