Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9028
Players nickname
Frutella_Nutella
Suspect ID
65
Date of violation
Dec 15, 2021
Time of violation
19:47
Proofs
https://youtu.be/n63yz6xiB58

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Tacno se vidi da sam lika 8 puta sa sotkom pogodio i da nije umro.

Jeff Seid

Player
Player
Pozdrav Dekarde razlog mog miješanja je jer sam podlider MaraBunte bande. Sinoc na Money run je bio lag servera, ako niste primjetili imam snimke sa strima kako se voice nije mogao cuti i prekidalo je sve. Kako i meni nije ubijalo ljude ili tipa pucam pravo u lika meni pokazuje hitbox skroz ljebo u kutu. Vjerojatno je bio pokusaj ddos napada pa je to razlog laga bio.

Bastian Wagner

Player
Player
Pregledom snimke nisam siguran u to dali se radi o cheatu ili ne!

Zbog toga bi zamolio osobu ID 65 da se izjasni na ovu zalbu!

Ista osoba ima rok 12h da se izjasni na ovo! Hvala i Lp

Jovan Krtina

Player
Player
Sto se mene tice znam da nemam nista, POV nemam ali vi odradite pc check ako hocete i vidite da li ja imam bilo kakav softver za varanje ili nesto slicno, strimer nisam POV samo za bitne evente snimam kao sto je turf, biz war, informal, hotel, cland svi eventi koji su u drugoj dimenziji za to imam pov uvek.

Tim_

Player
Pozdrav Dekarde razlog mog miješanja je jer sam podlider MaraBunte bande. Sinoc na Money run je bio lag servera, ako niste primjetili imam snimke sa strima kako se voice nije mogao cuti i prekidalo je sve. Kako i meni nije ubijalo ljude ili tipa pucam pravo u lika meni pokazuje hitbox skroz ljebo u kutu. Vjerojatno je bio pokusaj ddos napada pa je to razlog laga bio.
Takodje sam imao isti problem sa voice chatom sinoc, samo mi je bilo bas cudno zato sto mi se to prvi put desava da nekog 8 puta pogodim sa sotkom i da ne umre, koliko dobro znam sotka diluje negde od 30-42 damage-a

Last edited:

Tim_

Player
ipak ne povlacim. Zatrazio bih od igraca pov od situacije od sinoc , zato sto je bas cudna i prvi put mi se desava

Last edited:

Jovan Krtina

Player
Player
ipak ne povlacim. Zatrazio bih od igraca pov od situacije od sinoc , zato sto je bas cudna i prvi put mi se desava
Ja sam gore napisao da pov nemam od ovoga eventa. Imate gore sve uzmite pa procitajte sto se mene tice pc check postioji oni mogu da odrade i da vide da li ja nesto imam. Plus pov traje manje od minut i cutovan je.

Last edited:

Oakley Margiela

Player
Player
Tacno se vidi da sam lika 8 puta sa sotkom pogodio i da nije umro.
Druze moj ovo nije ti OOC event ( red circle ) pa da ti trazis POV ovo ti je IC event, blejis po forumu i reportas ljude svaki dan on ne mora da ima POV od ovoga ne pise to nigdje.

Morato.

Get off my D*** .
Player
Koliko vidim nije crvena zona 🤔.
Nerazumijem pravilo 1.7 za no pov je samo za crvenu zonu.

Jovan Krtina

Player
Player
Pc check postoji mogu da ga odrade i tjt, samo nek mi objasne da li ja moram da da budem tu dok oni to rade ili ne, ja znam da nemam nista, a vi Dekard mozete biti prisutni dok oni to rade da vidite da niste upravu i da je sve ovo tracenje mog a i vaseg vremena.

Tim_

Player
Pc check postoji mogu da ga odrade i tjt, samo nek mi objasne da li ja moram da da budem tu dok oni to rade ili ne, ja znam da nemam nista, a vi Dekard mozete biti prisutni dok oni to rade da vidite da niste upravu i da je sve ovo tracenje mog a i vaseg vremena.
ja ni u jednom trenutku nisam rekao da si citer vec da mi je ovo cudno

Jeff Seid

Player
Player
Ja ne znam jel ovdje admin zna za sta se uopce trazi POV???? Kao drugo sinoc je bio lag na serveru pitaj Muju,Abrahama, Sulju informiraj se!!

Bastian Wagner

Player
Player
Ovo nema nikakve veze sa eventom, nego sa cheatom. Ako je bilo lagga i ako je server kocio posto nisam tada bio IG, u redu. Ovo ce vec veci Administratori sredit! I ja nezz di ti mene ubjedjujes da sam ja trazio POV??

PS: Jeff Seid!!! Nemam se sta sa vama raspravljat i polagat racune! Ako imate sto, slobodno napisite zalbu protiv mene i to je to!

Zuks

M A N G A N O
Player
Ja znam za sta sam trazio POV! Ovo nema nikakve veze sa eventom, nego sa cheatom. Ako je bilo lagga i ako je server kocio posto nisam tada bio IG, u redu. Ovo ce vec veci Administratori sredit!

PS: Jeff Seid!!! Nemam se sta sa vama raspravljat i polagat racune! Ako imate sto, slobodno napisite zalbu protiv mene i to je to!
ja se izvinjavam sto se mesam

ali moram da kazem da je ovo sramota kako odgovaras ljudima na zalbe, cist neprofesionalizam...

ti kao admin bi trebao odgovarati ljudima iskljucivo u formatima koje verovatno imate napisane negde, ovo je smesno

Tim_

Player
Povlacim zalbu, verovacu mu na rec i tjt

Status
Not open for further replies.
Top Bottom