By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Takodje sam imao isti problem sa voice chatom sinoc, samo mi je bilo bas cudno zato sto mi se to prvi put desava da nekog 8 puta pogodim sa sotkom i da ne umre, koliko dobro znam sotka diluje negde od 30-42 damage-aPozdrav Dekarde razlog mog miješanja je jer sam podlider MaraBunte bande. Sinoc na Money run je bio lag servera, ako niste primjetili imam snimke sa strima kako se voice nije mogao cuti i prekidalo je sve. Kako i meni nije ubijalo ljude ili tipa pucam pravo u lika meni pokazuje hitbox skroz ljebo u kutu. Vjerojatno je bio pokusaj ddos napada pa je to razlog laga bio.
Ja sam gore napisao da pov nemam od ovoga eventa. Imate gore sve uzmite pa procitajte sto se mene tice pc check postioji oni mogu da odrade i da vide da li ja nesto imam. Plus pov traje manje od minut i cutovan je.ipak ne povlacim. Zatrazio bih od igraca pov od situacije od sinoc , zato sto je bas cudna i prvi put mi se desava
Druze moj ovo nije ti OOC event ( red circle ) pa da ti trazis POV ovo ti je IC event, blejis po forumu i reportas ljude svaki dan on ne mora da ima POV od ovoga ne pise to nigdje.Tacno se vidi da sam lika 8 puta sa sotkom pogodio i da nije umro.
ok, svakako zalba je tu pa nek admini odluceKoliko vidim nije crvena zona .
Nerazumijem pravilo 1.7 za no pov je samo za crvenu zonu.
ja ni u jednom trenutku nisam rekao da si citer vec da mi je ovo cudnoPc check postoji mogu da ga odrade i tjt, samo nek mi objasne da li ja moram da da budem tu dok oni to rade ili ne, ja znam da nemam nista, a vi Dekard mozete biti prisutni dok oni to rade da vidite da niste upravu i da je sve ovo tracenje mog a i vaseg vremena.
ja se izvinjavam sto se mesamJa znam za sta sam trazio POV! Ovo nema nikakve veze sa eventom, nego sa cheatom. Ako je bilo lagga i ako je server kocio posto nisam tada bio IG, u redu. Ovo ce vec veci Administratori sredit!
PS: Jeff Seid!!! Nemam se sta sa vama raspravljat i polagat racune! Ako imate sto, slobodno napisite zalbu protiv mene i to je to!