SVE u dokazu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!vec sam kaznjen za ovu situacijuSVE u dokazu
Prijatelju ako imas tkao nesto da sam uradio slobodno dosatvi ja se ne zalim i na kraju krajeva to sto ti pricas nema nikakve veze sa time stsa ste vi meni uradili prijatno i dovidjenjai zelim duzi POV jer je oprao auto i failorp i isjeko te djelove!
Hoces da kazes da nisi opro auta?Prijatelju ako imas tkao nesto da sam uradio slobodno dosatvi ja se ne zalim i na kraju krajeva to sto ti pricas nema nikakve veze sa time stsa ste vi meni uradili prijatno i dovidjenja
Bloodse mi ne diraj ili ces plakati opet, 2 su nosila crveno, a trebaju 3 tako da warna nemaSVE u dokazu
zato me vec bio okacio i kaznjen sam sad pokusava da vasbnesto slaze kao da dobijem jos jednu kaznu a jos ono nije bila GZ gdje sam ga ubio, to su mi i lideri i sadasnji senior admini rekliNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu.
- Dostavite POV od početka situacije pre nego što ste umrli i završili tu.
- Imate 6h da to učinite.
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu žalbu.
- Dostavite POV od početka situacije pre nego što ste umrli i završili tu.
- Imate 6h da to učinite.
Pa tu ti je kafic isto ko i kod binka u gettu ili kod drug lab ...+vec sam kaznjen za situaciju + nije GZ, i ako mozes bas ti Diablo da mi kazes da li je to GZ, jer su mi Major,Anco,....lideri... rekli da to uopste nije GZ
znam al ima posebna granica nije sve toPa tu ti je kafic isto ko i kod binka u gettu ili kod drug lab ...
AKO JE PROSO ZA 1.1 ONDA MORA DA PRODJE I 1.2 JE SE DESILO AN ISTOM MESTU I KRAJ WARN NA ORG IDEM BAJO MOJ PA SE TI CESIznam al ima posebna granica nije sve to
.AKO JE PROSO ZA 1.1 ONDA MORA DA PRODJE I 1.2 JE SE DESILO AN ISTOM MESTU I KRAJ WARN NA ORG IDEM BAJO MOJ PA SE TI CESI
prijatno i dovidjenj
sad ce da padne u depresiju sta si mu to reko jbtNiko te ne voli bumbi