6.3 Zabranjeno je pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe. | Trajna zabrana
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kada sam dobio otkaz, predao sam i treci pancir, carabine i 170 metaka, a 30 sam iskoristio
PAR SATI???????????? prvi pancir 31.12 drugi 1.1 i treci 2.1.Ja kada sam radio u FIB-u jos kod Kayna desilo se jednom da sam uzeo 10-20 pancira u nekoliko sati. Nisam krao nego je jednostavno bilo dosta akcije i panciri se potrose... A ovaj je uzeo 2-3 i razmaci su po par sati...
Licno te je lider hapsio i ZAPLJENIO ti stvari, nisi uopce predao pancir niti carabine.
To sto je on imao je klasicna SAHP oprema i niste ga hvatali nego je sam dosao kako sam shvatio, a ovo da nije vracao se desava i ja dok sam radio FIB/SAHP jednostavno se zaboravi da se vrati oruzije pa se koristi sutradan...nije poenta kad si uzimao vec si uzimao samo pancir na dan bez oruzija itd (jos nista nisi nikako vracao a zna se da se ako ides off da mora da se vrati oruzije )
Prije 20 min si napisao da si dao pancir, oruzje i municiju.kada sam dobio otkaz, predao sam i treci pancir, carabine i 170 metaka, a 30 sam iskoristio
Kako je sada zapljenjen ako si napisao da si predao?ovako, carrabine koristim sva tri dana, panciri su pucali jedan po jedan,... Ja se nemam sta pravdati. U admin logovima ce admini videti da su mi 2 pancira pukla i treci mi je zaplenjen
pogresno sam se izrazio, izvinjavam se, ZAPLENILI STE MIPrije 20 min si napisao da si dao pancir, oruzje i municiju.
Kako je sada zapljenjen ako si napisao da si predao?
To sto je on imao je klasicna SAHP oprema i niste ga hvatali nego je sam dosao kako sam shvatio, a ovo da nije vracao se desava i ja dok sam radio FIB/SAHP jednostavno se zaboravi da se vrati oruzije pa se koristi sutradan...
ovako, rekao si idi ostavi u skladiste svu opremu, krenuo sam ka skladistu i krajickom uha cuo da je lyn reko pretresi ga prvo, vracam se, kazem pretresite me, nemam nista. MISLIO SAM NA NEMAM NISTA ILEGALNO I OD DRUGIH STVARI. Samo sam imao stvari od vaseg orga koje su mi oduzeteRazumijem, ali me ne moze praviti budalom i da kaze da je sve vratio i kada ga pretresem sve je jos uvjek kod njega.
Licno te je lider hapsio i ZAPLJENIO ti stvari, nisi uopce predao pancir niti carabine.