Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3090
Players nickname
Antonio Lucic
Suspect ID
24503
Date of violation
Jan 2, 2023
Time of violation
00:30
Proofs
https://imgur.com/uyHrQPb

Luka Whitee

Player
Player
zahtevam od admina da pogleda logove, dva pancira su mi pukla i treci sam koristio

Luka Whitee

Player
Player
kada sam dobio otkaz, zaplenjen mi je i treci pancir, carabine i 170 metaka, a 30 sam iskoristio

Last edited:

Stefke Rose

Player
Player
Ja kada sam radio u FIB-u jos kod Kayna desilo se jednom da sam uzeo 10-20 pancira u nekoliko sati. Nisam krao nego je jednostavno bilo dosta akcije i panciri se potrose... A ovaj je uzeo 2-3 i razmaci su po par sati...

Luka Whitee

Player
Player
Ja kada sam radio u FIB-u jos kod Kayna desilo se jednom da sam uzeo 10-20 pancira u nekoliko sati. Nisam krao nego je jednostavno bilo dosta akcije i panciri se potrose... A ovaj je uzeo 2-3 i razmaci su po par sati...
PAR SATI???????????? prvi pancir 31.12 drugi 1.1 i treci 2.1.

Offender

Forum Concent Creator
Player
nije poenta kad si uzimao vec si uzimao samo pancir na dan bez oruzija itd (jos nista nisi nikako vracao a zna se da se ako ides off da mora da se vrati oruzije )

Luka Whitee

Player
Player
ovako, carrabine koristim sva tri dana, panciri su pucali jedan po jedan,... Ja se nemam sta pravdati. U admin logovima ce admini videti da su mi 2 pancira pukla i treci mi je zaplenjen

Stefke Rose

Player
Player
Licno te je lider hapsio i ZAPLJENIO ti stvari, nisi uopce predao pancir niti carabine.
nije poenta kad si uzimao vec si uzimao samo pancir na dan bez oruzija itd (jos nista nisi nikako vracao a zna se da se ako ides off da mora da se vrati oruzije )
To sto je on imao je klasicna SAHP oprema i niste ga hvatali nego je sam dosao kako sam shvatio, a ovo da nije vracao se desava i ja dok sam radio FIB/SAHP jednostavno se zaboravi da se vrati oruzije pa se koristi sutradan...

Luka Whitee

Player
Player
ja sam posten rp igrac. Znam da pobedjujem, tako i da gubim. Nikad nisam bio bezobrazan i nefer. Jako retko krsim pravila i ako odes na ulicu i pitas ljude sta misle o meni sumljam da neko ima nesto lose da kaze. Nema cega da se bojim jer nisam krao nista, sve je bilo u svrhe org-a.

Lacman Kurtzman

Player
Player
kada sam dobio otkaz, predao sam i treci pancir, carabine i 170 metaka, a 30 sam iskoristio
Prije 20 min si napisao da si dao pancir, oruzje i municiju.

ovako, carrabine koristim sva tri dana, panciri su pucali jedan po jedan,... Ja se nemam sta pravdati. U admin logovima ce admini videti da su mi 2 pancira pukla i treci mi je zaplenjen
Kako je sada zapljenjen ako si napisao da si predao?

Lacman Kurtzman

Player
Player
To sto je on imao je klasicna SAHP oprema i niste ga hvatali nego je sam dosao kako sam shvatio, a ovo da nije vracao se desava i ja dok sam radio FIB/SAHP jednostavno se zaboravi da se vrati oruzije pa se koristi sutradan...
Razumijem, ali me ne moze praviti budalom i da kaze da je sve vratio i kada ga pretresem sve je jos uvjek kod njega.​

Luka Whitee

Player
Player
Razumijem, ali me ne moze praviti budalom i da kaze da je sve vratio i kada ga pretresem sve je jos uvjek kod njega.​
ovako, rekao si idi ostavi u skladiste svu opremu, krenuo sam ka skladistu i krajickom uha cuo da je lyn reko pretresi ga prvo, vracam se, kazem pretresite me, nemam nista. MISLIO SAM NA NEMAM NISTA ILEGALNO I OD DRUGIH STVARI. Samo sam imao stvari od vaseg orga koje su mi oduzete

Status
Not open for further replies.
Top Bottom