Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Beli Johnson
Suspect ID
2493|5567
Date of violation
Dec 16, 2021
Time of violation
2:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=y7Z9W31Edu8&ab_channel=011%D0%91%D0%95%D0%9E%D0%93%D0%A0%D0%90%D0%94

Beli Johnson

Благо ономе ко зна да не зна, а хоће да зна.
Player
za RDM nisam siguran da li ovo pripada getu, cak id 2493 nije 51% ljubicast
PG se jasno vidi kako decko pruza prvu pomoc sa oruzijem u ruci.

freaky

Player
Player
RDM nije, jurili smo te 10 minuta jer si sarao grafite. Posle par faila sam te ubio. Ja itekako jesam 51%. sve je ljubicasto, cak i rub jakne, osim same jakne. Postavice ljudi ceo video gde smo te jurili po getu pa neka odluce. Idem da spavam, zz

Mike.

Vendetta <3
Player
za RDM nisam siguran da li ovo pripada getu, cak id 2493 nije 51% ljubicast
PG se jasno vidi kako decko pruza prvu pomoc sa oruzijem u ruci.
RDM u ghetto?? ahahahahahaha
i btw kad smo vec kod PG evo i tvoj PG 😉 PG | ID: 4210 bas me zanima kako tebi nije nista, kako si dalje nastavio nakon tog sudara?

Pop Garcia

Player
Player
Jasno se cuje da je opomenut da skloni pistolj i vidi se da je momak sklonio pistolj u trenutku kada je krenuo da cucne da pruzi prvu pomoc. Ni P od PG

maisony9

:)
Player
i btw kad smo vec kod PG evo i tvoj PG 😉 PG | ID: 4210 bas me zanima kako tebi nije nista, kako si dalje nastavio nakon tog sudara?
A čekaj, vaš čovek se sudari u njega i posle toga u banderu sa 150 na sat i ne bude mu ništa? CR ste ga a i voziš privatna kola ljubi te brat dok idete kao ballasi i pored toga ID 5567 nema 51% ljubicastog na sebi.

Beli Johnson

Player
Jasno se cuje da je opomenut da skloni pistolj i vidi se da je momak sklonio pistolj u trenutku kada je krenuo da cucne da pruzi prvu pomoc. Ni P od PGN
Nisam siguran ali mislim da nisi bitan u ovoj zalbi kao sto nisi bitan bilo gde, ne znam samo ko je tebe pitao za misljenje oko bilo cega kad najvise ljudi iz FIB-a krsi pravila, koliko znam za mesanje u zalbu ide off topic jedno 7dana.
I bas je moguce da ti pruzas prvu pomoc sa pistoljem u ruci kreces da cucis i na pol puta ustanes i vratis pistolj za pojas i ponasas se kao da nist nije bilo.

Last edited:

Beli Johnson

Player
Pogledaj prvo sta sam napisao pa se posle pravi pametan.
Lepo sam rekao da nisam siguran za RDM posto ne znam da li taj deo pripada ghettu, ocigledno da nisu samo pravila ono sto ne znate.
zalim slucaj lepi
  • Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta);

Mike.

Vendetta <3
Player
Nisam siguran ali mislim da nisi bitan u ovoj zalbi kao sto nisi bitan bilo gde, ne znam samo ko je tebe pitao za misljenje oko bilo cega kad najvise ljudi iz FIB-a krsi pravila, koliko znam za mesanje u zalbu ide off topic jedno 7dana.
I bas je moguce da ti pruzas prvu pomoc sa pistoljem u ruci kreces da cucis i na pol puta ustanes i vratis pistolj za pojas i ponasas se kao da nist nije bilo.
isto tako nije niti Kimi bitan :p

Mike.

Vendetta <3
Player
Pogledaj prvo sta sam napisao pa se posle pravi pametan.
Lepo sam rekao da nisam siguran za RDM posto ne znam da li taj deo pripada ghettu, ocigledno da nisu samo pravila ono sto ne znate.
zalim slucaj lepi
  • Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta);
dobro, kad si vec ispao ovakav smrad, znaci sve smo lepo resili IC, sve 5 i ti opet odes plakati na forum, stavit cu onda i ja onaj vas baiting, posto vidim da hocete nabiti warnove jer vidite da smo jaci od vas pa nas zelite ugasiti, onda cu staviti i ja za vas da dobijete i vi warn. :D

maisony9

Player
Dečko je iz moje organizacije samim tim imam prava da komentarišem sa obzirom da ti i freaky iznosite argumente nije ravnopravno 2 na 1 kao što ste navikli IC.😘

maisony9

Player
dobro, kad si vec ispao ovakav smrad, znaci sve smo lepo resili IC, sve 5 i ti opet odes plakati na forum, stavit cu onda i ja onaj vas baiting, posto vidim da hocete nabiti warnove jer vidite da smo jaci od vas pa nas zelite ugasiti, onda cu staviti i ja za vas da dobijete i vi warn. :D
Nije do warna kume da hoćemo da vam nabijemo warn jurili bi se sa vama po getu ceo dan i pokušavali da vam nabijemo warnove, nije svako kao ti Lovrice..😉
Dečko misli da ste pogrešili i stavio vas je na forum, imaš POV sa tvoje strane ako ništa niste skrivili nemaš za šta da se brineš. Sportski pozdrav!

maisony9

Player
Šta imam ja od tvog disbana? Druže, čuj vi najjači pa kume ubijemo vas kao ballase vraćate se posle 10 min sa celom vendetom u kojoj ima 5 organizacija.. I još pored toga uzimamo sve evente😋

Marcus West

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 5567 će biti kažnjen za FailRP.
Pruženje medicinske pomoći sa oružijem u ruci je zabranjeno.

ID 4210 će biti kažnjen za kršenje generalnog pravila 6.16 / Power Gaming.
Bilo je 3 automobila i 4 osobe, u tom slučaju bi se ID 4210 trebao zaustaviti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom