Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steven Jeans
Suspect ID
6828, 5522
Date of violation
Jan 18, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/niMM1D5

Stevenツ

Player
Player
Pozdrav

Posle 2 nedelje kako je ovaj lik dobio ban on neprekidno psuje po forumu licno mene i moje roditelje vec je dobio ban za vredjanje od strane Mazhora ali sada je napravio drugi Account pa psuje samo po forumu i vredja Roditelje. Ja bih vas zamolio da ovaj Lik koji ne znam koji problem ima samnom .Zelio bih da dobije IP ban kako ne bi mogao vise psovati sve po ovom Sajtu i da ne bi nastavio da vredaj licno mene ili druge..

I zamolio bih jos da ovo pregledaju neki veci admini koji su upuceni u ovoj prici: )

Hvala lepo

Steven Jeans

AcaMaestro

Player
Player
Pozdrav

Posle 2 nedelje kako je ovaj lik dobio ban on neprekidno psuje po forumu licno mene i moje roditelje vec je dobio ban za vredjanje od strane Mazhora ali sada je napravio drugi Account pa psuje samo po forumu i vredja Roditelje. Ja bih vas zamolio da ovaj Lik koji ne znam koji problem ima samnom .Zelio bih da dobije IP ban kako ne bi mogao vise psovati sve po ovom Sajtu i da ne bi nastavio da vredaj licno mene ili druge..

I zamolio bih jos da ovo pregledaju neki veci admini koji su upuceni u ovoj prici: )

Hvala lepo

Steven Jeans
ma druze koga boli kurac za tebe forum je ooc a ja nijednog drugog lika nisam vredjao i da ja koliko se secam da si me ti blokirao

Status
Not open for further replies.
Top Bottom