Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GP 6.15 | Ghetto Pravilo 1.12 | ID 20562 | Porodica Venom

Status
Not open for further replies.
Your ID
28908
Players nickname
Synx_The
Suspect ID
20562
Date of violation
Jan 2, 2023
Time of violation
22:37
Proofs
https://youtu.be/AJEVWX9obY4

Synx

Player
Player
Dobro vece sve se jasno vidi na pov kako ni svi sto smo bili na ogradu ispunili uslov sto nas pitali i spustali se svi pre 5sekunde i nas ubili.On nam reko da sidjemo sa kapije mi smo sisli i oni su onda krenuli da nas pucaju. I brojali samo meni a pucali i drugih u meni sve su gledali i to se zamene obraca tako ja to smatram. Isto tako se vidi u fixonov klip da pucaju vise od 3.

Evo vam 2 klipa vidi se sve jasno kako nas ubijau sve jedno 5toro njih i ispunili smo uslov sidjelismo se od ograde i nas ubili.

Last edited:

Synx

Player
Player
Mesecima provocirate.. Krivo vam je sto ste izbaceni iz porodice pa vise nema nazad tako vam i treba niko nece takav sljam kao sto ste vi. Nemate vasu pricu pa bajtujete druge... Kidare neotesane. Treba vas tuci kad god dodjete do naseg fema.
izvini ja sam izaso bez niko da me kika ili blacklista brate moj i sve durge isto i nije ti forum mesto za da serete po komentarima

Fixon Gotti

Player
Player
POV kratak od 1minuta, radite MG celo vece 2h vec, sledece baitate 2h, sledece dovezli ste 3 auta i blokirate, sledece stojite na privatnom posedu. Privatni posed odma krece gde se zavrsava put gde sam vas pobio. Dobili ste 5 sekundi prvi put, a nakon toga i drugi put nakon cega ste pobijeni. Sve u svemu znam da vam je krivo sto ste kikovani iz Venoma i sad zelite da napokostite porodici. Sklonite se od nas niko vas nije dirao i mozete slobodno da se vratite odakle ste dosli. Znam da vas boli sto niste vise kod nas ali jbg momci vremena se menjaju a i osobe posto ste se svi vi promenili. A sad cete lepo da dobijete POV pa ce admin lepo doneti odluku, hvala lepo momci!

Fixon Gotti

Player
Player
Jadan onaj vas Mehanix on jadan dobio demorgan za FearRP ali dobice dupli i za baiting:ROFLMAO:

Duki Suzzuki

Player
Player
izvini ja sam izaso bez niko da me kika ili blacklista brate moj i sve durge isto i nije ti forum mesto za da serete po komentarima
Pa vi ste svi forum ratnici vi nas kacite. Vi nas niti zanimate niti sta, sami dolazite do nase kuce, bajtate, pokusavate da nabijete warn mesecima. Sta ocekujes od mene? Naravno da cu da se branim, ali vi ste nezreli balavci i mislite da ste mnogo bitni 🤣 Venom je firma za vas a vi obicni ulicari. Aj tamo pod ruku sa onim Cazimo nisi za bolje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom