Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved GP 6.15 | Ghetto Pravilo 1.12 | ID 20562 | Porodica Venom

Status
Not open for further replies.
Your ID
28908
Players nickname
Synx_The
Suspect ID
20562
Date of violation
Jan 2, 2023
Time of violation
22:37
Proofs
https://youtu.be/AJEVWX9obY4

Fixon Gotti

Player
Player
Dobro vece sve se jasno vidi na pov kako ni svi sto smo bili na ogradu ispunili uslov sto nas pitali i spustali se svi pre 5sekunde i nas ubili.On nam reko da sidjemo sa kapije mi smo sisli i oni su onda krenuli da nas pucaju. I brojali samo meni a pucali i drugih u meni sve su gledali i to se zamene obraca tako ja to smatram. Isto tako se vidi u fixonov klip da pucaju vise od 3.

Evo vam 2 klipa vidi se sve jasno kako nas ubijau sve jedno 5toro njih i ispunili smo uslov sidjelismo se od ograde i nas ubili.
daj pov od jednog minuta i svi ste dobili upozorenje da se sklonite

MEHANIX

Player
Player
daj pov od jednog minuta i svi ste dobili upozorenje da se sklonite
Da ti kazem ko prvo da ja nisam nista dobio nego Machoro za fear rp a na klipu se vidi kako dajete 5 sec da sidjemo mi smo to ispunili u roku od 3 sec i vi ste nas ubili plus ovaj krsi 6.19 pravilo kaze pederi krsenje na 3 ili vise clanova pravila to je warn zz i nemoj mnogo da se mangupiras da ne dobijes opet ban da ladis malo

Miloje

Player
Player
Synx do juce places da te vratimo u porodicu a sada nas kacis.Nzm u cemu je stvar?

Sitting Bull

Sitting Bull
Player
hahaha , 4 degenerika na jednom mestu... Ispade i Evion retard , od Lebyja i ekipe sam to i ocekivao , Pluxury hahahaha 😭😭😭😭

Sitting Bull

Sitting Bull
Player
Btw i da vas nije ubio na privatnom posedu , kuca je izvan grada i moze da vas i roba i broji i radi sta hoce

Evion White

Player
Player
joj Venom *facePalm* ako ih Kacis Odma su ko trudne zene.. odma ti Pisu Romane i cijelu Knjigu
Svaki Thread od njih ti treba 2 sata da listas da bi Mogao vidjet Adminovu Odluku ..

Synx

Player
Player
Synx do juce places da te vratimo u porodicu a sada nas kacis.Nzm u cemu je stvar?
Bato nemam klik kako me Zoki molio ispred kompleks 1 stambeni da udjem opet ahahahahahahahah uso sam na 2dana i sam izaso bato moj opet

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 20562 dobit će kaznu za Getto pravilo 1.12
  • ID 9620 ce dobiti kaznu za Getto pravilo 1.12
  • ID 28908 ce dobiti kaznu za PG.
  • Ako osoba udovolji datim zahtjevima, nije je dopušteno ubiti- S obzirom da ste im dali zahtev da sidju i isti je i ispunjen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom