stavi pov isto kad mi masiras jajeEvo POV, pa sad placite sto ste legli.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!stavi pov isto kad mi masiras jajeEvo POV, pa sad placite sto ste legli.
daj pov od jednog minuta i svi ste dobili upozorenje da se skloniteDobro vece sve se jasno vidi na pov kako ni svi sto smo bili na ogradu ispunili uslov sto nas pitali i spustali se svi pre 5sekunde i nas ubili.On nam reko da sidjemo sa kapije mi smo sisli i oni su onda krenuli da nas pucaju. I brojali samo meni a pucali i drugih u meni sve su gledali i to se zamene obraca tako ja to smatram. Isto tako se vidi u fixonov klip da pucaju vise od 3.
Evo vam 2 klipa vidi se sve jasno kako nas ubijau sve jedno 5toro njih i ispunili smo uslov sidjelismo se od ograde i nas ubili.
Da ti kazem ko prvo da ja nisam nista dobio nego Machoro za fear rp a na klipu se vidi kako dajete 5 sec da sidjemo mi smo to ispunili u roku od 3 sec i vi ste nas ubili plus ovaj krsi 6.19 pravilo kaze pederi krsenje na 3 ili vise clanova pravila to je warn zz i nemoj mnogo da se mangupiras da ne dobijes opet ban da ladis malodaj pov od jednog minuta i svi ste dobili upozorenje da se sklonite
nije kuca van grada auditore su dobili warn sto mene su robili nad vase kuceBtw i da vas nije ubio na privatnom posedu , kuca je izvan grada i moze da vas i roba i broji i radi sta hoce
Raspitaj se malo boljenije kuca van grada auditore su dobili warn sto mene su robili nad vase kuce
I stavi POV kad pucas heavy sniperom na nas da vide admini sta ste radili skoro 2h tunije kuca van grada auditore su dobili warn sto mene su robili nad vase kuce
stavi pov kad ga dudkasI stavi POV kad pucas heavy sniperom na nas da vide admini sta ste radili skoro 2h tu
Bato nemam klik kako me Zoki molio ispred kompleks 1 stambeni da udjem opet ahahahahahahahah uso sam na 2dana i sam izaso bato moj opetSynx do juce places da te vratimo u porodicu a sada nas kacis.Nzm u cemu je stvar?