Sve se vidi u povu.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!bukvJedan čovek, nisu tri, drugo ti to svaki put radiš, čim počnu da te pretražuju ili da ti skinu masku ti se skloniš i posle je njihov PG, ne reportaj gluposti.
stavi ga za 6.4 ako nema biografiju (nesmeje te sam hapsiti)Sve se vidi u povu.
Sramota za pripadnika drzavne organizacije sto i dalje pokusavas da napakostis kolegama. Jadno..stavi ga za 6.4 ako nema biografiju (nesmeje te sam hapsiti)
umesto da podrzis kolegu ti protiv njega....stavi ga za 6.4 ako nema biografiju (nesmeje te sam hapsiti)
A ako pukla igrica u medjuvremenu?stavi ga za 6.4 ako nema biografiju (nesmeje te sam hapsiti)
Šta pričaš gluposti, sme sam da ga hapsi u ćeliji. Ne sme sam da ga doveze do zatvora/ćelije. Nauči pravila pa pametuj.stavi ga za 6.4 ako nema biografiju (nesmeje te sam hapsiti)
Kakve veze ima korumpirana bio sa hapsenjem aj mi samo objasnistavi ga za 6.4 ako nema biografiju (nesmeje te sam hapsiti)
hahahahah sta sam ja korumpiran ako sam hapsim gagahahaahahahstavi ga za 6.4 ako nema biografiju (nesmeje te sam hapsiti)
dostavi ceo pov...kako se ne cuje kad ja cujem?
njeni dokazi nisu dostavljeni u izdatom roku,proslo je sat vremena od kad je imala krajnji rok da to dostaviNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Dostavite POV na kojem se cuje vas glas jer na nekim djelovima drzite N a ne cujete se
Imate rok 8 sati
namestio si joj bahame 3/3 warnazlato to sto te hapsim treci put,i to sto sam ti namestio warn,ne mora znaciti da ces warnati fib ako jedna osoba ucastvuje u tome,a drugo namjerno se pomjeras i tako stalno,te nije pg ako te pretrazim od napred...