Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1079
Players nickname
Ajdin_Darkin
Suspect ID
3214,8802
Date of violation
Dec 16, 2021
Time of violation
21:15
Proofs
https://youtu.be/D5WJEeuLq7U

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Player
Da ne gledate cijeli POV pogledajte od 2:46 - 5:32 i drugi dio od 7:49 do 9:52
U prvom dijelu vidi se kako mi policajac nije procitao mirandina prava, a u drugom dijelu se vidi kako covjek nije trazio od mene da skinem masku vec me samo uhapiso sa maskom

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Mirandina prava ne postoje. Ne trazi nesto sto ne postoji i lepo rekose da trazis sok da pijes...

Miranda prava procitao policajac ili ne je nasa unutrasnja stvar a ne stvar servera. Inace u gradu / na serveru ne postoji advokat sa licencom. Da si imao nekoga, to bi bio RP2WIN jer advokati i sudije jos nisu u funkciji.

Advokati i sudije ne postoje.

U tvom videu ti u NONRP chatu svo vreme pises IC stvari, i gde si i koliko vozila te prati! Bices kaznjen za ovaj MG sigurno jer to je fair play a nema ga kod tebe.

Kakva maska sada??

5.8 Zabranjeno je uklanjanje maski s teško ranjenih kriminalaca.
5.9 Demaskiranje je dopušteno samo radi identifikacije i daljnjeg pritvaranja, kao i za unos osobe u državnu bazu podataka.

Sta je na kraju problem osim tvoj MG i ti se zalis na nekoga?

Totalno promasena zalba i nije fair play. Prihvati poraz i teraj dalje, ne placi po forumu.

Marcus West

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 8802 će biti kažnjen za FailRP.
Pretražuje dok vodi put.

ID 1079 će biti kažnjen za MG.
Koristio je IC radio dok je bio uhapšen.

A šta se tiče toga, da policajac nije pročitao mirandina prava, to je IC problem.

Zatvoreno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom