Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
316
Players nickname
Cazim sudjukovic
Suspect ID
24407
Date of violation
Jan 4, 2023
Time of violation
18:37
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=BnH3qXazLVY

Jigoro Kano

Player
Player
Samo momenat ide POV kako bejtujes i rekao sam pred adminom da ti vise necu brojati i zaboli me kurac sto si se obukao kao vatrogasac i provociras.

Fixon Gotti

Player
Player
Bez trimovanja zvuka, cuje ti se u slusalicama discord a ovako na snimku ne, znaci da snimas sa necim i prekrivas discord zvuk. Takodje vise puta kada dobijes 5 sekundi da se sklonis sa privatnog poseda nakon toga ne treba vise da ti broji!

Cazim112

Player
Player
Bez trimovanja zvuka, cuje ti se u slusalicama discord a ovako na snimku ne, znaci da snimas sa necim i prekrivas discord zvuk. Takodje vise puta kada dobijes 5 sekundi da se sklonis sa privatnog poseda nakon toga ne treba vise da ti broji!
fix ape trudne zene

Jigoro Kano

Player
Player
ev dokaz da sam rekao da necu brojati, jer ulazili ste u dvoriste kao vatrogasci i svirenama namjerno trubili.

Last edited:

Jigoro Kano

Player
Player
A i u logovima zahtjevam da administratori provjere ID 7906 ID 316 ID 1976 su dobili demorgan za bait i oc vrijedjanje mute. Tako da uzmu u obzir zasto se pucalo po ovako dobrim momcima

Evion White

Player
Player
A i u logovima zahtjevam da administratori provjere ID 7906 ID 316 ID 1976 su dobili demorgan za bait i oc vrijedjanje mute. Tako da uzmu u obzir zasto se pucalo po ovako dobrim momcima
vidim da neznas sta je Bait.. kako mi Bejtamo ako vi dolazite k nama? mi smo na Cesti. a vi dolazite iz svoja Dvorista.
nitko vam nije ulazio u dvorsite da vas Baita

Jigoro Kano

Player
Player
ako si slab sa zivcama zato se ima tablete i psihijatrija.. a ne da nosis oruzije sa sobom da ubijes ljude.. to ni nije argument protiv kaznu
Ti si svoje dokazao slanjem poruka uvrijedljivog tipa zenskim osobama koje su ni krive ni duzne... jadnice jedan

Evion White

Player
Player
Ti si svoje dokazao slanjem poruka uvrijedljivog tipa zenskim osobama koje su ni krive ni duzne... jadnice jedan
sta to ima veze sa ovim POV-om sad ?? ne kontam.. znas da ne smijes stvari mjesat koji nisu povezani sa ovim POV-om ? to je normalno kod vas Porodica Trudne Zene kad nemate argumente

Fixon Gotti

Player
Player
sta to ima veze sa ovim POV-om sad ?? ne kontam.. znas da ne smijes stvari mjesat koji nisu povezani sa ovim POV-om ? to je normalno kod vas Porodica Trudne Zene kad nemate argumente
Oni ljudi koji nemaju argumente ste vi. Nakon svega dolazite i govorite 4 recenice u krug i tjt toliko o vasem vokabularu. Ali nema veze kroz RP situacije cete vi da se smirite :)

Jigoro Kano

Player
Player
ma ja ću te ubijat kad god te vidim, jer si pružio jezik... odi brate u bahamu ili vanillu pa se izdreči šta jedeš govna burek 2 marke

Status
Not open for further replies.
Top Bottom