By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!fix ape trudne zeneBez trimovanja zvuka, cuje ti se u slusalicama discord a ovako na snimku ne, znaci da snimas sa necim i prekrivas discord zvuk. Takodje vise puta kada dobijes 5 sekundi da se sklonis sa privatnog poseda nakon toga ne treba vise da ti broji!
I uradio si PG dok pricas bez svijesti.DUSMANI CRKNITE
ooc vredjanje, sankcionisitefix ape trudne zene
ooc vredjanje, sankcionisiteevo Porodica Trudne zene opet pisu Romane
vidim da neznas sta je Bait.. kako mi Bejtamo ako vi dolazite k nama? mi smo na Cesti. a vi dolazite iz svoja Dvorista.A i u logovima zahtjevam da administratori provjere ID 7906 ID 316 ID 1976 su dobili demorgan za bait i oc vrijedjanje mute. Tako da uzmu u obzir zasto se pucalo po ovako dobrim momcima
ako si slab sa zivcama zato se ima tablete i psihijatrija.. a ne da nosis oruzije sa sobom da ubijes ljude.. to ni nije argument protiv kaznuApproved - Lična biografija | Jigoro Kano | 24407 a isto tako da prilozim svoju biografiju kao dokaz da sam slab sa zivcima...
Ti si svoje dokazao slanjem poruka uvrijedljivog tipa zenskim osobama koje su ni krive ni duzne... jadnice jedanako si slab sa zivcama zato se ima tablete i psihijatrija.. a ne da nosis oruzije sa sobom da ubijes ljude.. to ni nije argument protiv kaznu
sta to ima veze sa ovim POV-om sad ?? ne kontam.. znas da ne smijes stvari mjesat koji nisu povezani sa ovim POV-om ? to je normalno kod vas Porodica Trudne Zene kad nemate argumenteTi si svoje dokazao slanjem poruka uvrijedljivog tipa zenskim osobama koje su ni krive ni duzne... jadnice jedan
Oni ljudi koji nemaju argumente ste vi. Nakon svega dolazite i govorite 4 recenice u krug i tjt toliko o vasem vokabularu. Ali nema veze kroz RP situacije cete vi da se smiritesta to ima veze sa ovim POV-om sad ?? ne kontam.. znas da ne smijes stvari mjesat koji nisu povezani sa ovim POV-om ? to je normalno kod vas Porodica Trudne Zene kad nemate argumente
ma ja ću te ubijat kad god te vidim, jer si pružio jezik... odi brate u bahamu ili vanillu pa se izdreči šta jedeš govna burek 2 markesta to ima veze sa ovim POV-om sad ?? ne kontam.. znas da ne smijes stvari mjesat koji nisu povezani sa ovim POV-om ? to je normalno kod vas Porodica Trudne Zene kad nemate argumente
karam te u ustama ja ću te ubijat kad god te vidim, jer si pružio jezik... odi brate u bahamu ili vanillu pa se izdreči šta jedeš govna burek 2 marke
ma koj Jezik ti pricas ?ma ja ću te ubijat kad god te vidim, jer si pružio jezik... odi brate u bahamu ili vanillu pa se izdreči šta jedeš govna burek 2 marke
broji sekundi kad ces da mi ga lizesev dokaz da sam rekao da necu brojati, jer ulazili ste u dvoriste kao vatrogasci i svirenama namjerno trubili.