Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32905
Players nickname
Nina South
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
Jan 5, 2023
Time
0.06
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=llIMhs1X7tA

Salier

Player
Player
Na videu se ne vidi deo gde je on pucao na nas i radio RDM i VDM. Jos se vidi kako zatvara gepek i sklanja oruzje iz ruku. Gde vi gledate? Bitno da se kazni. i video je kraci od minute.

Lazar Abdulamadad

Player
Player
Lepo sve to imam ja POV i kako ste vi pucali taxiste i kako ste ti i taj tvoj drug prvi mene pucali a ja sam samo zatvarao gepek.Ako se trazi ja cu pokazati ceo snimak nije to problem.

Salier

Player
Player
Lepo sve to imam ja POV i kako ste vi pucali taxiste i kako ste ti i taj tvoj drug prvi mene pucali a ja sam samo zatvarao gepek.Ako se trazi ja cu pokazati ceo snimak nije to problem.
pa pokazi ako smes.... eto jos jedan dokaz da si isekao video znaci imas ceo. a i na ovom delu koji si postavio se vidi kako ti taksisti gaze sve na putu, tako da je sa razlogom pucano na njih

Lazar Abdulamadad

Player
Player
Prvo ja svo vreme iz auta nisam izasao drzao sam rev jel sam se pre toga pucao u geto-u i zaboravio sam da ga sklonim i kada sam izasao iz auta da zatvorim gepek vi ste mene previ bez razloga pucale ali dzabe ja to pricam briga me i onako imam POV.

Salier

Player
Player
Prvo ja svo vreme iz auta nisam izasao drzao sam rev jel sam se pre toga pucao u geto-u i zaboravio sam da ga sklonim i kada sam izasao iz auta da zatvorim gepek vi ste mene previ bez razloga pucale ali dzabe ja to pricam briga me i onako imam POV.
pa postavi ga brate to ti i kazem. sto nisi ceo postavio ako je tako kako kazes??

Lazar Abdulamadad

Player
Player
Ako je tako kako ti kazes da sam te pucao ajde onda me kaci ahahahaha ustvari ako tolko hoces ove stavicu ceo POV pa da se vidi sta si jos radio.Uzivaj mi bato.

Salier

Player
Player
pa stavi vise nemoj samo da pricas. a ja te necu kaciti jer ja ne snimam, niti se bavim tim stvarima.

Salier

Player
Player
ok, evo i javno da ti se izvinim, nisi ti pucao bilo je mnogo auta okolo, nzm ko je sve pucao i gazio ljude, ali ukljuci zvuk da cujemo da li ti je neko mozda brojao 5 sekundi pa si zato pobegao na drugi kraj ulice pa se onda vratio, i sta si ti govorio, posto se na videu vidi da si nesto govorio da je mikrofon aktivan. ako bi bait-o, zato si i ubijen.... a nije vise ni bitno, uvazili zalbu ili ne meni svejedno kazna vec istekla, nemam vise nikakve koristi i da je uvaze

Lazar Abdulamadad

Player
Player
Jednostavno sikreno da ti kazem ne zelim da ukljucim zvuk jel sam pricao sa prijateljem nesto i ne zelim to tajno da ide eto to je moj razlog zasto nisam ukljucio zvuk i samo da ti kazem nije to HQ pa da mi broje 5 sekundi nije to nikakva policija pa da mi proje 5 sekundi vidi se da u video ja prvi pricas s njima i plus nisu ni uperili pusku mene da bi bilo 5 sekundi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom