By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!reko sam ti da ga ne dizes sta nije jasno mongoloidu bolesnividi se u povu sve
green zona ti smes da mi kazes da ne dizemreko sam ti da ga ne dizes sta nije jasno mongoloidu bolesni
imas pusku smem da ti kazem,mongoloidu bolesnigreen zona ti smes da mi kazes da ne dizem
Popee molim te povlaci zalbu.vidi se u povu sve
kako je na bahamima?reko sam ti da ga ne dizes sta nije jasno mongoloidu bolesni
ahahhahaahah nisam jos otisao,a ti ni ne znas sta je to "bahamima"kako je na bahamima?
to se zove fearpp plus imam pusku on se ne plasizasto se ti kao bolnicar uopste tu mesas lol kaze ti covek ne dizi produzis dalje i lagano
ti meni dokle sam ja bolnicar ne smes da pretis niti pucasto se zove fearpp plus imam pusku on se ne plasi
Ti bis trebao znati dok neko ima puske da ne smije dizat. Sam sebe ces jailat. Nezz koliko ti se to isplati.ti meni dokle sam ja bolnicar ne smes da pretis niti pucas
Ti bis trebao znati dok neko ima puske da ne smije dizat. Sam sebe ces jailat. Nezz koliko ti se to isplati.ti meni dokle sam ja bolnicar ne smes da pretis niti pucas
nisam dizaoTi bis trebao znati dok neko ima puske da ne smije dizat. Sam sebe ces jailat. Nezz koliko ti se to isplati.
pa hteo si ga dizat zato sam ga i dovrsionisam dizao