Niko te nije pitao za mišljenjeja placam internet 20e i sta cemo sad pa mi ne laguje?
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Niko te nije pitao za mišljenjeja placam internet 20e i sta cemo sad pa mi ne laguje?
Vazno da se za svaki report ti pitas i ti sve najbolje znas bravo evo ti jedan keksNiko te nije pitao za mišljenje
bez glupih foricaVazno da se za svaki report ti pitas i ti sve najbolje znas bravo evo ti jedan keks
kad skontas kad je problem do interneta i da laguje ili kad je problem do pc a ili nesto 3 javise se na sledecu zalbu sad dobio si keksic produzi daljebez glupih forica
imas toliko lose fore da mi vec nije dobro, vrati se odakle si izaso i cutikad skontas kad je problem do interneta i da laguje ili kad je problem do pc a ili nesto 3 javise se na sledecu zalbu sad dobio si keksic produzi dalje
Izvini ministre svih zalbi nisam te poznaoimas toliko lose fore da mi vec nije dobro, vrati se odakle si izaso i cuti