Naucite igrat igricu sve se vidi...
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Klasika oni nista drugo ne znajuNaucite igrat igricu sve se vidi...
Bato ja sedim u banku u ti pucas me sa smg dok vadim pare i bezis da pucas moj i radis mg na discord se cuje sve iza kaci ceo pov od 2minNaucite igrat igricu sve se vidi...
Nemoj samo ti da učiš nekog pravila i da ne radi mg kad ti to svakodnevno prekrsis po 5 putaBato ja sedim u banku u ti pucas me sa smg dok vadim pare i bezis da pucas moj i radis mg na discord se cuje sve iza kaci ceo pov od 2min
Fixone tebe sam upoznao nekog " kao" normalnog dečkića al sve mi više ličiš na one babe sto sede na ulici leto pa komentarišu komšije i prolaznike po selu. Jel gledaš možda i emisiju " zadrugu" ? Pa konačno da imam celu sliku o tebi.Nemoj samo ti da učiš nekog pravila i da ne radi mg kad ti to svakodnevno prekrsis po 5 puta
NeFixone tebe sam upoznao nekog " kao" normalnog dečkića al sve mi više ličiš na one babe sto sede na ulici leto pa komentarišu komšije i prolaznike po selu. Jel gledaš možda i emisiju " zadrugu" ? Pa konačno da imam celu sliku o tebi.
Nista ofenzivno