Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected CL, MK, FailRP I 29768, 28908, 30772

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
30772
Date of violation
Jan 6, 2023
Time of violation
15:16
Proofs
https://youtu.be/ps7dPVTXh5I

Fixon Gotti

Player
Player
Bato ja sedim u banku u ti pucas me sa smg dok vadim pare i bezis da pucas moj i radis mg na discord se cuje sve iza kaci ceo pov od 2min
Nemoj samo ti da učiš nekog pravila i da ne radi mg kad ti to svakodnevno prekrsis po 5 puta

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu da zakljucim ovu zalbu

Na samom pocetku videa se vidi da Vi ID 6901 puca vec na osobu , samim time POV nije od samog pocetka situacije !
Dostavite POV od pocetka situacije
Za dostavu POV-a imate 6h !​

Richard King

Player
Player
Nemoj samo ti da učiš nekog pravila i da ne radi mg kad ti to svakodnevno prekrsis po 5 puta
Fixone tebe sam upoznao nekog " kao" normalnog dečkića al sve mi više ličiš na one babe sto sede na ulici leto pa komentarišu komšije i prolaznike po selu. Jel gledaš možda i emisiju " zadrugu" ? Pa konačno da imam celu sliku o tebi.
Nista ofenzivno

Fixon Gotti

Player
Player
Fixone tebe sam upoznao nekog " kao" normalnog dečkića al sve mi više ličiš na one babe sto sede na ulici leto pa komentarišu komšije i prolaznike po selu. Jel gledaš možda i emisiju " zadrugu" ? Pa konačno da imam celu sliku o tebi.
Nista ofenzivno
Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom