Krađa iz auta, plus dali smo mu novac za biznis koji nije vratio a napustio je porodicu. Sve se vidi na slikama!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!OCC vredjas na forumBoze koliko bolesnih ljudi, ako se pogleda malo bolje ne kvalitetni screen shot, moze da se vidi kolicina koliko se uzimalo i cega.
Svaka cast momaku koji je ovo smislio i postavio vredna je mravica.
Al niko nije nista pokrao iz familijskog skladista.
To sto se uzelo je bilo nesto svakodnevno, metkovi itd itd...
Trebate da se lecite, davno ste zaboravili da je ovo usrana igricaOCC vredjas na forum
Nemam ništa protiv tebe sam si odabrao stranu, i pokazao da nas lazes. Ss su celog ekrana kao sto admini traže kada je ovo u pitanju…Boze koliko bolesnih ljudi, ako se pogleda malo bolje ne kvalitetni screen shot, moze da se vidi kolicina koliko se uzimalo i cega.
Samo nije lepo sto se ovako kopate za bilo sta, samo da mi smestite tako receno ban.Nemam ništa protiv tebe sam si odabrao stranu, i pokazao da nas lazes. Ss su celog ekrana kao sto admini traže kada je ovo u pitanju…
SigmaSamo nije lepo sto se ovako kopate za bilo sta, samo da mi smestite tako receno ban.
Al u svakom slucaju, ni ja sam ne znam zasto se zezam tu jos.
Igricu sam obrisao, sve moje sto sam imao raspodelio.
I tebi i svima preporucujem malo da se okrenete teretani i da zadovoljite svoju devojku ako ih imate, umesto da gubite svoj zivot na igrice.
kaze blacklistovan kid koji je vrijedjo server i adminu majkuOCC vredjas na forum
Metkovi , antiradari i tako toBoze koliko bolesnih ljudi, ako se pogleda malo bolje ne kvalitetni screen shot, moze da se vidi kolicina koliko se uzimalo i cega.
A i biznis je izgleda svakodnevan hahaMetkovi , antiradari i tako to