Bio sam afk nepuna dva minuta i likovi su sigurno iste sekunde zvali admina. Admin i igraci nisu ni malo cekali da se ja, eventulano, uskoro vratim, kao sto se moze i videti kasnije u snimku, vec me ja admin odma stavio u zatvor na 180 minuta. Takodje u pravliniku na zvanicnom GrandRP discordu jasno stoji da je za prekrseno pravilo 6.2 , za koje sam ja po mom misljenju vrlo neposteno osudjen, kazna ,, Upozorenje,,. Na snimku se takodje vide da kada sam se vraio nisam znao zasto sam u zatvoru i da pokusavam da okljucam vrata tek kasnije shvatam sta se desava(moje misli:sta je bre ovo odem na dva minuta i staveili me u zatvor????).Mislim da je admin vrlo nemarno i neodgovorno obavio svoj posao time sto nije saglegao situaciju do kraja i vrlo ishitreno reagovao nerazmisljajuci o tome da ja nemam neki problem u glavi ili tome slicno ili da bi se uskoro vratio sto se i jeste pokazalo kasnije. Da je makar malo imao strpljenja ili da je makar malo promislio o mogucim situacijama nista od ovog ne bi bilo i RP bi se nastavio sasvim normalno. Hvala.