Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6901
Players nickname
Ante Djukela
Suspect ID
3983
Date of violation
Dec 18, 2021
Time of violation
00:40
Proofs
https://youtu.be/CvKb6YzCD3Y

Ante Djukela

Player
Player
Molim admine da sami procjene ovu situaciju te da kazne te ljude.

te na videu ima jedan dio (10:53min) gdje kaze netko opet gleda kroz rupice, to je bilo jedino kada su me kidnapovali kao Ratomira le casa de papel ispred porodicne kuce i silovali, tjerali da radim animacije sto je zabranjeno, te sexualne radnje guranje kalasnikova u supak...

naglasiti cu samo da sam ja bio otet kao Ratomir pod proslo ime, oni ne mogu znati da sam ja promjenio ime osim preko ID broja. ako su to oni.
SVE sam trpio ali ovo necu.

MOLIM da se svi kazne za ovo. ID:3983,4711,5220,6904,4013

nema nikakvog RP razloga da ovo rade te sami kazu baciti cemo sa brane... radi cega?...

znaci prepodstavljam da znaju tko sam.

isto tako tjeranje na skidanje maske.. nema mi to nista smisla kakav je ovo RP...

Last edited:

Proxima_Neutrino

Player
Player
Sto se tice skidanje maske je greska, slazem se, to nismo sjeli radit, neka nas kazne radi toga.
Ali tu nije bio nikakav MG niti FailRP. Nauci pravila za iduci put, a razlog kidnapovanja je to sto si pucao po nasima. Admin je cijelo vrijeme spectao. Zivio! I nigdje mi nismo rekli da si to ti Ratomir ili bilo sta.

Za nesta prije sto se radilo je bilo kaznjeno!

A to sto gospodin stream snipea i vice svojim clanovima Gang da znas svaki moj korak te saljes link mog streama, nije MG?

Proxima_Neutrino

Player
Player
Takoder se cuje na tvom radiju od kolege Don Vejna, da smo pred HQ, kako je on znao da smo mi Le Casa Del Papel? 🤣

Ante Djukela

Player
Player
Sto se tice skidanje maske je greska, slazem se, to nismo sjeli radit, neka nas kazne radi toga.
Ali tu nije bio nikakav MG niti FailRP. Nauci pravila za iduci put, a razlog kidnapovanja je to sto si pucao po nasima. Admin je cijelo vrijeme spectao. Zivio! I nigdje mi nismo rekli da si to ti Ratomir ili bilo sta.

A to sto gospodin stream snipea i vice svojim clanovima Gang da znas svaki moj korak te saljes link mog streama, nije MG?
Brate reko je netko od vas gleda opet kroz rupice... 10:53min na videu
CISTI MG. kada sam ja gledao kao ante đukela kroz rupice ?
lagano brate tu su admini da odluce sta je

gdje ja gledam tvoj stream ne znam niti gdje strimaš, blokirao sam te NA Wapp, diskord i fb i sve samo da mi daš mira i opet mi nedaš.

provjeri malo izvor svojih informacija ja igram cijeli dan ne gledam nicij strim, ZBOG tebe sam i prestao da ja strimam jer si mi upropastio volju za tim.

daj mi sliku gdje ja saljem nekom link od strema... hvala lijepa..

prijatno

Proxima_Neutrino

Player
Player
Te takoder on koristi MG, asocirajuci da mi ne pricamo preko radija, a ustvari pricamo na radio? Sta koristimo discord, facebook majstore? Nauci se rpat! Cim ti netko nesta radi ili bilo sta odmah se zalis adminu i forumu, ljudi su ti vec dosta puta rekli na forumu sto se tice smestanja warnova itd..

Proxima_Neutrino

Player
Player
Mg je brate mjesanje IC i OOC to sto je netko od nas to rekao, kakve to veze ima sa time uopce? Ili bilo sta povezano sa prosloscu, to samo u tvojoj glavi ocito, u nasoj ne! Kolega, ne kuzim uopce kakve vi imate zamisli 🤣

Proxima_Neutrino

Player
Player
Kao sto vidite, a ti vidis nigdje nismo naveli da se mi poznajemo ili bilo sta, naletio si na krivo vrijeme u krivo mjesto. Najbolje da nemam po RP nikakav kontakt? Sta je ovo?

Ante Djukela

Player
Player

Takoder se cuje na tvom radiju od kolege Don Vejna, da smo pred HQ, kako je on znao da smo mi Le Casa Del Papel? 🤣
to mene nije briga to je njegova stvar ja na to nisam odgovorio.
tako da nisam primio tu informaciju. rpijavi ga slobodno ja nikada nisam rekao da ste vi casa nego prepodstavio pošto su me jedino oni kidnapovali i mucili kao sto je tvoj kolega potvrdio kada je rekao gleda opet kroz rupice...
ajde pomiri se i PUSTI me na MIRU VIŠE

Ante Djukela

Player
Player
Mg je brate mjesanje IC i OOC to sto je netko od nas to rekao, kakve to veze ima sa time uopce? Ili bilo sta povezano sa prosloscu, to samo u tvojoj glavi ocito, u nasoj ne! Kolega, ne kuzim uopce kakve vi imate zamisli 🤣
PRocitajte pravila, nije samo to MG. ajde neka admini odluce sta i kako
Prijatno.

p.s da znas pravila znao bi da mi ne smijes skidat masku....

Proxima_Neutrino

Player
Player
Ja evo iskreno nisam znao da ne smijem skidati masku, to nisam znao, sto se ostalih pracila tice, poznajem, nisam ko vi da otvorite brosuru rppravila.com pa ih citam usputno dok rpam. A to sto vi ocito imate neki pik na nas, pa cim netko ima kontakt sa vama, odmah se lazno optuzujf i stavlja forum, ne razumijem u cemu je problem?
I nitko ti nista ne radi u ovom gradu da ti tu pises pusti me na miru vise?
To sto ti streamsnajpas svaku večer i saljes linkove ljudima, a imam potvrdu i Screenshot od toga, nikome nista? MGas cijeli RP.

Ali lijep pozdrav i svako dobro! Admin je bio tamo cijelu vecer, jer si ga zvao tokom gunfighta! A vidi se id od admina koji je bio, a on je bio do kraja.

Zivio!

Ante Djukela

Player
Player
Ja evo iskreno nisam znao da ne smijem skidati masku, to nisam znao, sto se ostalih pracila tice, poznajem, nisam ko vi da otvorite brosuru rppravila.com pa ih citam usputno dok rpam. A to sto vi ocito imate neki pik na nas, pa cim netko ima kontakt sa vama, odmah se lazno optuzujf i stavlja forum, ne razumijem u cemu je problem?
I nitko ti nista ne radi u ovom gradu da ti tu pises pusti me na miru vise?
To sto ti streamsnajpas svaku večer i saljes linkove ljudima, a imam potvrdu i Screenshot od toga, nikome nista? MGas cijeli RP.

Ali lijep pozdrav i svako dobro! Admin je bio tamo cijelu vecer, jer si ga zvao tokom gunfighta! A vidi se id od admina koji je bio, a on je bio do kraja.

Zivio!
jeste i to nije KRP samo je specao.
linkove nikakve ja nikom ne saljem, ako imas takvu informaciju rado bi je htio vidjeti.
igram svoju igru i to je to.
ja ne znam ko je tu koga oteo, i ko ima pik na koga, po kojem razlogu, covjeka mos otet ako ides u pljacku a ne da ga mucis jer se tebi sprdne...
mislim nema to nikakvog smisla.

ja sam završio svoje dalje je na Adminu.

Proxima_Neutrino

Player
Player
Jos malo, pa ce bit na forumu ta informacija, ne brini!
Objasnio sam ja svoj RP razlog adminu, koji je bio tamo jer je nakon toga dosao do nas. Ti si pucao jedini po nasim ljudima kao sto vidis na pocetku POV-a, ali nema smisla tebi dalje objasnjavati.

Zivijo! Admin neka dalje odgovara.

Proxima_Neutrino

Player
Player
Brate reko je netko od vas gleda opet kroz rupice... 10:53min na videu
CISTI MG. kada sam ja gledao kao ante đukela kroz rupice ?
lagano brate tu su admini da odluce sta je

gdje ja gledam tvoj stream ne znam niti gdje strimaš, blokirao sam te NA Wapp, diskord i fb i sve samo da mi daš mira i opet mi nedaš.

provjeri malo izvor svojih informacija ja igram cijeli dan ne gledam nicij strim, ZBOG tebe sam i prestao da ja strimam jer si mi upropastio volju za tim.

daj mi sliku gdje ja saljem nekom link od strema... hvala lijepa..

prijatno
Sta pricas ti, sta si zabrijavas da nikome ne das mira? Halo?

To sto si izbrisao stream je ocito jer te gleda 2 covjeka. I necemo se lagati o streamu. Toliko ne gledas, a cim sam usao u marabuntu, nisi mogao nikako znat da sam usao tamo, odmah si trcao kod Minoline da tražiš da me kikas, imam i to potvrdnu informaciju od same Minoline i Jeff Seida, majstore, nećemo se lagati vise, a taj što je to rekao uopce tad nekad davno nije nit bio s nama da bi on uopce znao da ti gledas keoz ikakve rupice, pogledaj pov prosli od toga, pa ćeš vidjeti. E moj Boze! Boze moj!

Koja je poanta svega ovoga? Naporan si i dosadan teletabisu.

Tema je POV, MG itd.

Admin neka dalje odlučuje, ja sam gotov sto se tice ovog threada.

Last edited:

Ante Djukela

Player
Player
Sta pricas ti, sta si zabrijavas da nikome ne das mira? Halo?

To sto si izbrisao stream je ocito jer te gleda 2 covjeka. I necemo se lagati o streamu. Toliko ne gledas, a cim sam usao u marabuntu, nisi mogao nikako znat da sam usao tamo, odmah si trcao kod Minoline da tražiš da me kikas, imam i to potvrdnu informaciju od same Minoline i Jeff Seida, majstore, nećemo se lagati vise, a taj što je to rekao uopce tad nekad davno nije nit bio s nama da bi on uopce znao da ti gledas keoz ikakve rupice, pogledaj pov prosli od toga, pa ćeš vidjeti. E moj Boze! Boze moj!

Koja je poanta svega ovoga? Naporan si i dosadan teletabisu.

Tema je POV, MG itd.

Admin neka dalje odlučuje, ja sam gotov sto se tice ovog threada.
Ajde neka odluce... prestani sa lažima i da se pravdas neka odluče a ako imaš nešto protiv mene kaci me za to sta tvrdis....
🤘
Gotov. Čekam odluku

John Loco

Player
Player
Jon Vejn je znao da ste de casa del papel jer je Armin vikao nemojte pucati to su moji i ja sam njega pitao iz koje je porodice i rekao mi je

Status
Not open for further replies.
Top Bottom