hteli smo krasti panele i oni su me robali u gradu sve se vidi u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kako nece znati kad zavrsavaju paneli ako su pre proverili? kako fearrp kad je bacio sve sto ste trazili? i od kad se sme pljackati u gradu?Mass MG - discord + tacno znatr u minut kad paneli zavrsavaju, upadas na posjed i odbijas da budes opljackan to nema veze sto je dio grada ti kao lopov si dosao i uhvacen si i po roleplay-u mogu sve da ti oduzmu + fearrp. Pozdravi svoje <3
Kako provjeris sta kliknes g i pise ti za sat i 3 minuta shvatas li da je mg ili si glup ono baskako nece znati kad zavrsavaju paneli ako su pre proverili? kako fearrp kad je bacio sve sto ste trazili? i od kad se sme pljackati u gradu?
kako ste vi onda znali da se okupite da ih pokupite? il si glup ono bas?Kako provjeris sta kliknes g i pise ti za sat i 3 minuta shvatas li da je mg ili si glup ono bas
Nas tu 10 bleji od uvijek da ih cuvamo, ako ih mi postavljamo normalno da ih namjestimo i kad ce se pokupiti. Mislis da mozes da dodjes pritisnes G i da si pametan. Dobro ste izmgali i selfreportali se ne brani se sad.kako ste vi onda znali da se okupite da ih pokupite? il si glup ono bas?
Privatan posed, nije bitno dali je u gradu. Po roleplay to znaci, ako ti dodjes u moje dvoriste i ja te ne zelim tamo mogu ti slobodno pretiti i tvoj je izbor dali ces da otides ili ces da dobijes posledice. Ne vodite se na to "kako se sme pljackati u gradu", vise pljacke se desavaju u gradu i to je to.kako nece znati kad zavrsavaju paneli ako su pre proverili? kako fearrp kad je bacio sve sto ste trazili? i od kad se sme pljackati u gradu?
To sto si trazio i dobio si ipak nisi loso prosaohteli smo krasti panele i oni su me robali u gradu sve se vidi u pov
Nije uvek vas 10 nego jedan al kad neko ukrade posle toga dodje vas 10Nas tu 10 bleji od uvijek da ih cuvamo, ako ih mi postavljamo normalno da ih namjestimo i kad ce se pokupiti. Mislis da mozes da dodjes pritisnes G i da si pametan. Dobro ste izmgali i selfreportali se ne brani se sad.
dodji ti kod veljine kuce da beres orhideje pa ces videti kako ce te isfasirati tako da ono... 1 osoba a u kuci jos 10 a tih 10 zove jos po toliko i ti zavrsavas u cevapima u leskovcu bajoNije uvek vas 10 nego jedan al kad neko ukrade posle toga dodje vas 10