Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
30948
Players nickname
Nemanja Sindicato
Suspect ID
3538
Date of violation
Jan 7, 2023
Time of violation
23:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NnVpww_QwTc

Dzigi

Player
Player
Mass MG - discord + tacno znatr u minut kad paneli zavrsavaju, upadas na posjed i odbijas da budes opljackan to nema veze sto je dio grada ti kao lopov si dosao i uhvacen si i po roleplay-u mogu sve da ti oduzmu + fearrp. Pozdravi svoje <3

Nikola Sindicato

Player
Player
ja sam stavio brt 4 min kako vi mene robate i kako ste rekli da imam 5 sec da napustim ja sam pobego iz dvorista

Mart1n

Player
Player
Kad stavljas vec to stavi i druga koji je zavrio tvojeg i uradio lta

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Mass MG - discord + tacno znatr u minut kad paneli zavrsavaju, upadas na posjed i odbijas da budes opljackan to nema veze sto je dio grada ti kao lopov si dosao i uhvacen si i po roleplay-u mogu sve da ti oduzmu + fearrp. Pozdravi svoje <3
kako nece znati kad zavrsavaju paneli ako su pre proverili? kako fearrp kad je bacio sve sto ste trazili? i od kad se sme pljackati u gradu?

Dzigi

Player
Player
kako ste vi onda znali da se okupite da ih pokupite? il si glup ono bas?
Nas tu 10 bleji od uvijek da ih cuvamo, ako ih mi postavljamo normalno da ih namjestimo i kad ce se pokupiti. Mislis da mozes da dodjes pritisnes G i da si pametan. Dobro ste izmgali i selfreportali se ne brani se sad.

bigguccisosa

Player
Player
kako nece znati kad zavrsavaju paneli ako su pre proverili? kako fearrp kad je bacio sve sto ste trazili? i od kad se sme pljackati u gradu?
Privatan posed, nije bitno dali je u gradu. Po roleplay to znaci, ako ti dodjes u moje dvoriste i ja te ne zelim tamo mogu ti slobodno pretiti i tvoj je izbor dali ces da otides ili ces da dobijes posledice. Ne vodite se na to "kako se sme pljackati u gradu", vise pljacke se desavaju u gradu i to je to.
Prihvatite da ste loso izmislili plan i nije prosao kako sto treba.

Offender

Forum Concent Creator
Player
ja ovde vidim da si samo sam sebe ovde reportovao... mg pa malo f1 ovo ono lagani warn na porodicu/org

Nikola Sindicato

Player
Player
Nas tu 10 bleji od uvijek da ih cuvamo, ako ih mi postavljamo normalno da ih namjestimo i kad ce se pokupiti. Mislis da mozes da dodjes pritisnes G i da si pametan. Dobro ste izmgali i selfreportali se ne brani se sad.
Nije uvek vas 10 nego jedan al kad neko ukrade posle toga dodje vas 10

Niksa Venganza

Player
Player
Fear Rp - 30948
Mass MG - Warn na familiju
Mercy kill - warn
admini mogu provjerit tko je finisho 33790 i koja ste fam

Offender

Forum Concent Creator
Player
Nije uvek vas 10 nego jedan al kad neko ukrade posle toga dodje vas 10
dodji ti kod veljine kuce da beres orhideje pa ces videti kako ce te isfasirati tako da ono... 1 osoba a u kuci jos 10 :) a tih 10 zove jos po toliko i ti zavrsavas u cevapima u leskovcu bajo

a mi posto smo u igrici mogao si da izgoris i da te ubacimo u druglab da te prodajemo kao lsd

maisony9

:)
Player
Kakvo pseto malo moras da budes da ti odes u neciji fam house da krades panele i posle toga places na forumu zato sto su te robali..

Yorma Peškir

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • Porodica Hydra dobit će kaznu za Ghetto Pravilo 1.8.
  • Dopušteno je pljačkati/otimati ljude samo u getu ili izvan grada.
  • ID 11286,23828 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.14.
  • Dozvoljeno je pljačkati iz inventara SAMO streljivo, oružje, bilo koji oklop (Gang,FIB, LSPD itd.), balaklavu i drogu.
  • ID 30948 dobit će kaznu za MetaGaming.
  • ID 11525 dobit će kaznu za Generalno Pravilo 6.13.
  • Ograničeno je ubijanje osobe u nesvijesti kako bi se izbjeglo stanje RP.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom