Postovana Administracijo zamolio bih vas da ovake osobe kaznjavate koji dolaze u privatna dvorista i kradu panele ovo je vec 3ci dan mi nista jos nepostavljamo nikakve zalbe na bilo koga pogledajte logove molim vas evo upravu sad 07/01/23 Vrijeme 23:55 - 10 ljudi nas napada sa te iste strane gdje oni ulaze gdje je doticni ubijen neka stavi cjeli pov 1 min prije da mu je brojao kolega 5 sec sve se cuje molim vas trazite mu pov samo 1min ili 2 pre toga ..... mislim ovi supci ovako da se izrazim dolaze u privatne posjede provjere kad ce paneli bit gotovi upadaju bez brojanja bez bilo cega i onda kradu panele, a mi jos nijednu zalbu ni pre ovoga nismo stavili, a ni upravo sad kad je ista grupa od doticnog upala sa 10 ljudi i ukrali nam panele molim vas da provjerite logove jer vi to sve imate i zamolio bih vas da rijesite nesto povodom ovoga da stvarno ovo nema smisla osobe koje kradu panele stave pancire samo ulete u nase dvoriste a mi njima brojimo ????? pa ko na svetu broji osobi koja mu provali u privatni posjed ???? mi do sad uvjek brojimo i opet isjeku video kad stavljaju zalbe sto nestave 1min pre toga sta se desilo molim vas stvarno da ovo nije za warn i molim da mi se warn skine zatvor naravno prihvatam !! i daaaa taj iza nisam ja sto je pucao na doticnog zar nevidite ID ja sam ga pucao sa druge strane jer mi je javljeno da mu je brojano uostalom molim vas provjerite logove i 07.01.23 u 18:07 i takodje navece kad je ista grupa ukrala nam 9 panela 07.01.23 23:55 bilo bi fer da ih svi 10 kaznite nijedan nije brojao ako vec ocete neku pravdu onda i budite pravedne sudije !!! Sa postovanjem Jackal Benasi