Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Players nickname
David White
Administrators nickname
Kevin Nikic
Date
Dec 17, 2021
Time
22:05
Proofs
nemam pov

David White

Player
Player
Ovako, sinoc sam u kladionici bio tj u zelenoj zoni i jedan lik me je non stop udarao i vredjao, pokusavao sam vise puta da mu kazem da se odalji do mene i da cu ga ubijit, ali nije slusao.Posle nekih 2min posto nije prestao da me vredja i udara poceo sam da ga tucem i na kraju ubio, iste sekunde je zvao admina Kevina Nikica koji mi nista nije rekao samo me je stavio na 180 minuta u zatvoru iako ovaj kog sam ubio nije imao nikakav snimak niti dokaz.Pokusavao sam adminu da objasnim sta se desilo ali me nije slusao odmah me je stavio 3h u zatvor bez prigovora, dok drugog nije uopste stavio u jail niti mu dao neku kaznu.Razumem da sam pogresio i zasluzio sam da budem u zatvoru ali mislim da ima nepravde jer lik koji me je konstantno vredjao i udarao je lagano isetao odatle dok sam ja zaglavio 3h u zatvoru.Sad kad sam dosao slao sam report da dodje taj admin do mene da razgovaramo ali mi je drugi admin odgovorio da ako nemam pov ne moze nista da ucini.Inace ime igraca koji me je vredjao i udarao je Maka Luinovic

David White

Player
Player
male ispravke:Admin mi je dao i 180min u zatvoru i upozorenje, a u pravilima pise samo upozoriti

Kevin Elkhabib

Player
Player
Zasto onda nas niste zvali ako vas je on udarao u GZ nego ste ga ubili i nastavili da se kockate?

Stameni031

Got yourself a gun
Player
Ja imam kako zovem 5 puta admina zbog ljudi koji se glitchaju na raidu i lik dolazi njima a ja prvi poslao 5 reportovao na kojih mi je aldin verstappen odgovorio da admin nije tu , a bio je sve vreme

Suljo Sukic

Player
Player
Ako imate POV kako vas udara postavite na forum, a sto se tice tvoje kazne admin je donio dobru odluku ZATVORENO!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom