Decaci jos nisu napunili dovoljno godina da bi igrali 16+ ja mislim da je hahahaha...inace sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne znam sto si ovo postavio dobit ces reject zato sto smo samo uzvratili pucnjavu. Bilo nas je troje s pancirima na tebe samog. To je tvoj RPS i FEAR RP tako da nez o cemu pricamoDecaci jos nisu napunili dovoljno godina da bi igrali 16+ ja mislim da je hahahaha...inace sve u pov
nisi na ulicu nego ste upali u tudje dvoriste sta ti nije jasno, jel brojao neko njoj sto ste je ubili jel vas pucala mozda i ona sto je stajala u mestu? idi popij malo mleka bice ti lakseNe znam sto si ovo postavio dobit ces reject zato sto smo samo uzvratili pucnjavu. Bilo nas je troje s pancirima na tebe samog. To je tvoj RPS i FEAR RP tako da nez o cemu pricamo
To je takoder njen fear rp. Sta ti da ti neka trojica irl dodu u dvoriste sa puskama i pancirima ti bis blejo u njih. Naravno da ne bis, pobijegli bi ste u kucu.nisi na ulicu nego ste upali u tudje dvoriste sta ti nije jasno, jel brojao neko njoj sto ste je ubili jel vas pucala mozda i ona sto je stajala u mestu? idi popij malo mleka bice ti lakse