Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG G.P. 6.15 | ID: 24739 31866 13163

Status
Not open for further replies.
Your ID
288
Players nickname
Lepi Goga
Suspect ID
31866 24739 13163
Date of violation
Jan 8, 2023
Time of violation
15:35
Proofs
https://youtube.com/watch?v=xDXCtoyIWEQ

Lepii Goga

Player
Player
Decaci jos nisu napunili dovoljno godina da bi igrali 16+ ja mislim da je hahahaha...inace sve u pov

mantril420

Player
Player
Decaci jos nisu napunili dovoljno godina da bi igrali 16+ ja mislim da je hahahaha...inace sve u pov
Ne znam sto si ovo postavio dobit ces reject zato sto smo samo uzvratili pucnjavu. Bilo nas je troje s pancirima na tebe samog. To je tvoj RPS i FEAR RP tako da nez o cemu pricamo

Falcon_Horus

Player
Player
Ne znam sto si ovo postavio dobit ces reject zato sto smo samo uzvratili pucnjavu. Bilo nas je troje s pancirima na tebe samog. To je tvoj RPS i FEAR RP tako da nez o cemu pricamo
nisi na ulicu nego ste upali u tudje dvoriste sta ti nije jasno, jel brojao neko njoj sto ste je ubili jel vas pucala mozda i ona sto je stajala u mestu? idi popij malo mleka bice ti lakse

mantril420

Player
Player
nisi na ulicu nego ste upali u tudje dvoriste sta ti nije jasno, jel brojao neko njoj sto ste je ubili jel vas pucala mozda i ona sto je stajala u mestu? idi popij malo mleka bice ti lakse
To je takoder njen fear rp. Sta ti da ti neka trojica irl dodu u dvoriste sa puskama i pancirima ti bis blejo u njih. Naravno da ne bis, pobijegli bi ste u kucu.

Bubi Zambada

Veteran
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 13163 dobit će kaznu za G.P. 6.15

ID 31866 dobit će kaznu za G.P. 6.15​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom