…
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Vozilo je bilo na sluzbenom pd parkingu i odatle podignuto,a ta je slika jer se otkacilo auto sa kuke ispred kaznenog pa je moralo opet da se slika kako bi se vozilo opet zakacilo na kuku te zaplenilo. Svako dobroVozilo mi je bilo na parkingu što se vidi i na slici i zaplijenjeno mi je sa parkinga.
Ja sam došao u PD do Milana Ancica a vi mi u međuvremenu digli vozilo a to je trajala sve oko 3 minuta ? Još goreVozilo je bilo na sluzbenom pd parkingu i odatle podignuto,a ta je slika jer se otkacilo auto sa kuke ispred kaznenog pa je moralo opet da se slika kako bi se vozilo opet zakacilo na kuku te zaplenilo. Svako dobro
To sto si dosao kod Milana Anicica ti ne daje pravo da korstis LSPD sluzbeni parkingJa sam došao u PD do Milana Ancica a vi mi u međuvremenu digli vozilo a to je trajala sve oko 3 minuta ? Još gore
To sto si dosao kod Milana Anicica ti ne daje pravo da korstis LSPD sluzbeni parking
Za 20K ih kacis na forum?Vozilo mi je bilo na parkingu što se vidi i na slici i zaplijenjeno mi je sa parkinga.
Jbg. Povlačim.Za 20K ih kacis na forum?