Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pravilo zelene zone 1.1 Failrp Gen 3.14| FIB

Status
Not open for further replies.
Your ID
7807
Players nickname
David_Stojakovic
Suspect ID
28633 19165
Date of violation
Jan 8, 2023
Time of violation
20:04
Proofs
https://youtu.be/a0SUemKgC3o

Zeljko Kidara

Player
Player
Teo sam da rpam fejk bolnicara u bolnici al mi mic nije radio . sto nigde ne pise da je zabranjeno u pravilima servera . medjutim ova dva brata najverovatnije iz FIba ili iz neke ruge drzavne org cim mogu da pucaju i tejzuju u gz proverite admini . Krecu da me jure i hapse sto je potpuno OK osim sto su izvadili revolvere i upucali me u gz posle 10 sekundi potere . Kakav je to rp gde u stvarnom zivotu policija puca u coveka koga jure 10 sekundi . Pritom nisu rekli da stanem niti su brojali 5 sec samo su me ubili . i + nisu se prestavili da su polcija ja sam OC znao da su policija jer su pucali i tejzovali u Gz , IC nisam mogo da znam nisu imali pancire i nosili su maske + nisu staivli pancire kad su me jurili i to stvarno bezobrazno da diraju doktora koji leci ljude .

Zeljko Kidara

Player
Player
6.26 Zabranjeno je zloupotrebljavati odjeću EMS-a ako niste zaposlenik EMS-a. | Upozorenje ili Ban do 7 dana
Pa ti vidi da li ces da glumis doktora ili neces.
ovoo nije odeca Emsa Pantalone i majica su iz Battlepassa i to ne menja cinjenicu da si pekrsip pravilo + nigde ne pise da sw ne sme rpat fejk doktor

Zeljko Kidara

Player
Player
Za maska dobice 7 😂
Admini kaznite ovaj Offtopic kad sam ja napisao nekoj kidari da izadje napolje i igra se u govnima odma ste mi dali warn a kad ovaj pise offtopic komentare nista se ne desava
IjiS97M.jpg

Zeljko Kidara

Player
Player
Self repor
Dm-Ubijanje bez dovoljnog Rp razloga . nisu imali rp razlog da me ubiju , 2 clana org = 1 warn + je jedan od tih dva lider org . a odeca nije bolnicarska Pantalone iz battlepesa patike iz gifta od nekog update pre 1 god . Majica je bela nju kao uniformu ima jedino u fibu . bolnicari imaju plave i zelene uniforme . Maska ne spada u odeću i maske nemaju 90% bolnicara . + offtopic

Pavle Coronas

Built different 🤘
Player
Dm-Ubijanje bez dovoljnog Rp razloga . nisu imali rp razlog da me ubiju , 2 clana org = 1 warn + je jedan od tih dva lider org . a odeca nije bolnicarska Pantalone iz battlepesa patike iz gifta od nekog update pre 1 god . Majica je bela nju kao uniformu ima jedino u fibu . bolnicari imaju plave i zelene uniforme . Maska ne spada u odeću i maske nemaju 90% bolnicara . + offtopic
Ti si na vidljivo ovde napisao da si se ti htio praviti da budes bolnicar, lepo ti pise generalno pravilo o tome.... ps. Ne treba 2 clana org da bi se nabio warn nego 3

Zeljko Kidara

Player
Player
Ti si na vidljivo ovde napisao da si se ti htio praviti da budes bolnicar, lepo ti pise generalno pravilo o tome.... ps. Ne treba 2 clana org da bi se nabio warn nego 3
Nisam hteo da rpam fejk bolnicara , samo sto mi je isteko ban i vratio sam se da upoznajem ljude , medjutim nikog nisam naso na serveru pa sam moro da se zabavim na drugi nacin . Na tvoju zalost nisam pekrsio ni jedno pravilo .

Pavle Coronas

Built different 🤘
Player
Jos si uradio PG i Fearrp sto si skocio sa onih stepenica sto su visoke cca 10 metara... Momak moj

Pavle Coronas

Built different 🤘
Player
Nisam hteo da rpam fejk bolnicara , samo sto mi je isteko ban i vratio sam se da rdmam ljude , medjutim nikog nisam naso na serveru pa sam moro da se zabavim na drugi nacin . Na tvoju zalost nisam pekrsio ni jedno pravilo .
Evo sad si lepo napisao da ti je cilj na ovome serveru da RDM-as ljude.. Tako da mislim da ti nije niti u jednom slucaju mesto na ovome serveru.

Zeljko Kidara

Player
Player
Jos si uradio PG i Fearrp sto si skocio sa onih stepenica sto su visoke cca 10 metara... Momak moj
missclick i nije fear rp kad su me dva maskirana coveka jurila a ja ne znam da li su policije ili ne . mislio sam da hoce da me ubiju i morao sam da bezim pa sam se okliznuo

Pavle Coronas

Built different 🤘
Player
missclick i nije fear rp kad su me dva maskirana coveka jurila a ja ne znam da li su policije ili ne . mislio sam da hoce da me ubiju i morao sam da bezim pa sam se okliznuo
Malo missclick, malo si se okliznuo... Vidi se da si skocio sa takve visine tako da si uradio fearrp i PG. Nema rasprave

Joca Soprano

Player
Player
Teo sam da rpam fejk bolnicara u bolnici al mi mic nije radio . sto nigde ne pise da je zabranjeno u pravilima servera . medjutim ova dva brata najverovatnije iz FIba ili iz neke ruge drzavne org cim mogu da pucaju i tejzuju u gz proverite admini . Krecu da me jure i hapse sto je potpuno OK osim sto su izvadili revolvere i upucali me u gz posle 10 sekundi potere . Kakav je to rp gde u stvarnom zivotu policija puca u coveka koga jure 10 sekundi . Pritom nisu rekli da stanem niti su brojali 5 sec samo su me ubili . i + nisu se prestavili da su polcija ja sam OC znao da su policija jer su pucali i tejzovali u Gz , IC nisam mogo da znam nisu imali pancire i nosili su maske + nisu staivli pancire kad su me jurili i to stvarno bezobrazno da diraju doktora koji leci ljude .
A ti bato padnes sa stepenica pravo na glavu i picis ko da ti nista nije bilo?

Rico Armone

Вмро-Дпмне
Player
Kako nosis ems masku dok ne radis u ems

Zeljko Kidara

Player
Player
Ajd neko da locka zalbu i da reši mnogo offtopics komentara i jos sve kidare sa 20+ k idijovima sto su juce došli na server .

Petar Collins

Player
Player
ti si decko prso

Status
Not open for further replies.
Top Bottom