Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
19862
Players nickname
Leby Obama
Suspect ID
34546
Date of violation
Jan 9, 2023
Time of violation
20:10
Proofs
https://youtu.be/ENixz4P-RqU

Fixon Gotti

Player
Player
Pa dobro sad cete da dobijete kaznu pa ces onda da pitas zasto da ne
Osmi dan baita, kada vi udjete u nas fam i kazete kradete panele i odma pucate bez brojanja i ne dobijete ništa a sad si rek’o da si doso da krades panele i ovaj te ubio bez brojanja jel to onda dodje na isto sto vi radite? Čemu gubljenje? Kad ćete da imate svoju RP priču a ne da idete od porodice do porodice da smarate,baitate i nabijati warnove nekome? Jel je to poenta ove igrice?

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Osmi dan baita, kada vi udjete u nas fam i kazete kradete panele i odma pucate bez brojanja i ne dobijete ništa a sad si rek’o da si doso da krades panele i ovaj te ubio bez brojanja jel to onda dodje na isto sto vi radite? Čemu gubljenje? Kad ćete da imate svoju RP priču a ne da idete od porodice do porodice da smarate,baitate i nabijati warnove nekome? Jel je to poenta ove igrice?
Poenta ove igre je da se zazamo i RP-amo a ne da KRSIMO PRAVILA. Ja priznajem da nekad i ja prekrsim nesto, ali se uvek izvinim. Ali ovo je preterano.

Leby White

EX FIB & GOV
Player
Reče čovek koji baita sa svojim ljudima 8dana, i ti ćeš nekome pričati da krši pravila….
To nije ni baiting, a ni krsenje pravila, vec je to nas RP. Ako ti se ne svidja nas RP onda ne znam sta da ti kazem

Fixon Gotti

Player
Player
To nije ni baiting, a ni krsenje pravila, vec je to nas RP. Ako ti se ne svidja nas RP onda ne znam sta da ti kazem
Ljudi vi nemate RP vi imate NonRP ako znas šta je i to radite 8dana već to, ti po RPu ako već pričaš i poslat si u bolnicu 10 puta u tih 8 dana ti se idalje vraćaš i ubijas ljude i svašta radiš. RK?

Evion White

Player
Player
Ljudi vi nemate RP vi imate NonRP ako znas šta je i to radite 8dana već to, ti po RPu ako već pričaš i poslat si u bolnicu 10 puta u tih 8 dana ti se idalje vraćaš i ubijas ljude i svašta radiš. RK?
Trudna :D

Dulence Karantino

Underboss
Player
forum ratnici

Bubi Zambada

Veteran
Leader of unofficial org
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 34546 dobit će kaznu za G.P. 6.15

ID 34676 dobit će kaznu za G.P. 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom