Dobar/ra dan/vecer drag Mujo Simba ja sam dobio ban za gp1.1 po drugi put prvi put priznajem dao sam drugove moji acc ali znam da sam zgresio i rekao sam da necu vise da dajem nikome acc i Mahazor mi je ispunio zelju i dao mi je unban i dobio sam juce informaciju od drugove da sam dobio po drugi put za gp 1.1 kad niko nimije usao na acc od kad sam dobio ban prvi put za 1.1 i ja sam mislio da se salu od kad moji drug Bobi mi je posalio screenshot gde se vidi da sam dobio od vas ban za gp 1.1 ja stv neznam gde sam zgresio ovde zbog to sto kad ja sam dobio unban usao sam u igru za 1 dan i posle to nisam igrao uopste zbog error na rockstar games launcher
Error "3000.108" i Error "134" .
Jas iskraeno mislim zbog to sta se vidi kod ip adresu zbog to sta sam sa internet sa telefon i rockstar mi je detectao svaki put drugu ip adresu nez dal je zbog to ali ako je zbog to stv mi je zao i probacu da igram drugacije jer nemam i nemogu da se konektiram sa ethernet kabel na moji pc znam da zvuci glupo ali to je istina ako mozes mi dati unban i kad popravim probleme sa igricu hocu oped da se vratim na ovaj odlican proekt i da igram sa moji prijatelima na grand rp.
Hvala unapred.
Error "3000.108" i Error "134" .
Jas iskraeno mislim zbog to sta se vidi kod ip adresu zbog to sta sam sa internet sa telefon i rockstar mi je detectao svaki put drugu ip adresu nez dal je zbog to ali ako je zbog to stv mi je zao i probacu da igram drugacije jer nemam i nemogu da se konektiram sa ethernet kabel na moji pc znam da zvuci glupo ali to je istina ako mozes mi dati unban i kad popravim probleme sa igricu hocu oped da se vratim na ovaj odlican proekt i da igram sa moji prijatelima na grand rp.
Hvala unapred.