Mene zanima pov od igraca zasto je on 2 puta kreno padati i nije primo dmg
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nije primio dmg kad ga hitat ne mozes,Mene zanima pov od igraca zasto je on 2 puta kreno padati i nije primo dmg
on je ovde sve radio samo se speedbostao nije, ne mozes mi reci da je ovo speedboost ako on jedva flika na levo i malo jace flika na desno, manje vise je statican bioovo se stalno desava kad speed boostas pored tako neke ivice krova itd itd.
NE LAJ DZUKELO!on je ovde sve radio samo se speedbostao nije, ne mozes mi reci da je ovo speedboost ako on jedva flika na levo i malo jace flika na desno, manje vise je statican bio
nije nam svima prijatelj Dayvonon je ovde sve radio samo se speedbostao nije, ne mozes mi reci da je ovo speedboost ako on jedva flika na levo i malo jace flika na desno, manje vise je statican bio
Da ali vidis da je dvaput uradio speedboost cim mu je karakter dva puta fliknuo "sa ivice", nekad ne moras da flikas misem previse da bi speedboostao jer to i ja nekad radim takoon je ovde sve radio samo se speedbostao nije, ne mozes mi reci da je ovo speedboost ako on jedva flika na levo i malo jace flika na desno, manje vise je statican bio
Nije speedboostao u potpunosti, ali to sto nema flickanja ne znaci da nije speedboost... Ja isto nekad u toku sb-a napravim taj cut kao on bez flickanja bukv samo stisnes desni klik i skoro pa isto kao da si flickao samo ti se karakter ne tp-a toliko... Ali se moze speedboostati i tako.on je ovde sve radio samo se speedbostao nije, ne mozes mi reci da je ovo speedboost ako on jedva flika na levo i malo jace flika na desno, manje vise je statican bio
Sjedi 5