msam te funja juce fullista neznam brte kupi ruke i moze bit dsync
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ima dosta ljudi koji su zbog bandicama dobili banevo ti sima s lajere da se zna bandicam
Pov: Imas 40 godina , bez posla si i bez zivota , U venomcima si bio , u valiance , u scorpionima i ni jedni te nisu prihavtili u fam da ostanes zbog toxicnosti.Kinderu ne spominji vilidzerse, da vam nebi banuli na gajbu, pa da se isto desi ko sa vendettom, rejdali ih 5min pre fem wara i izginuli ko mačići. Usput kupi ruke.
pito sam juce admine rekli su da smemoima dosta ljudi koji su zbog bandicama dobili ban
jebo ja mamu mogu se lagano penzionisati, u svakoj famili sam bio dobar sa ljudima btw,plus sta je scorpionPov: Imas 40 godina , bez posla si i bez zivota , U venomcima si bio , u valiance , u scorpionima i ni jedni te nisu prihavtili u fam da ostanes zbog toxicnosti.
Takodje, za taj BIO predlazem ti da se vratis u osnovnu skolu i da malo bolje naucis Engleski jezik.
Admin da regulisejebo ja mamu mogu se lagano penzionisati, u svakoj famili sam bio dobar sa ljudima btw,plus sta je scorpion
Jos veca sramota, sa 60 godina igras igrice.jebo ja mamu mogu se lagano penzionisati, u svakoj famili sam bio dobar sa ljudima btw,plus sta je scorpion