Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20025
Players nickname
Strale Vice
Suspect ID
16909, 12081
Date of violation
Jan 10, 2023
Time of violation
19:57
Proofs
https://imgur.com/a/QFwCCSj

Strahinja Shakur

Player
Player
Kači moje slike na serverima privatne u serverima vezane za grand roleplay i narušava moju privatnost, nemam reči i id 12081 na discordu je djoxy#2620 moze se i proveriti na grand discord serveru. Nemam reči i nemogu ovo da trpim, molim administraciju da kazni koga treba i to je to od mene, hvala na razumevanju.

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Privatan diskord kanal nema absolutno nikakve povezanosti sa Grandom sramota kako zelis da smestis nevinim ljudima kako bgi se ti osecoa bolje i sam si palio kamericu na svoju odgovornost i sad ti je krivo u svkaom slucaju ja nisam nisat nikoga i nigde kacio jer imam dostojanstva za razliku od tebe tako da mozes da okacis to macku o rep priajtno sve vnajlepse ti zelim

Last edited:

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da Odbijem ovu zalbu

Privatni dm kao i privatni discord serveri nisu u nasoj nadleznosti i ne smatraju se kao validni dokazi , ukoliko imate neki dokaz za navedenu tvrdnju doxinga na nasim grand rp discord serverima okacite novu zalbu
Hvala vam na razumjevanju !​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom