Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na igraca - ID: 2030 / Fear RP, Fail RP, VDM

Status
Not open for further replies.
Your ID
4840
Players nickname
Borna_Obama
Suspect ID
2030
Date of violation
Dec 18, 2021
Time of violation
22:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4psd0mtXbcQ

Urke

Player
Player
Dogovoreno je da mi proda 2 balaclave kao sto se vidi na prilozenom snimku. Poslednjih 15-ak sekundi igrac krsi navedena pravila.
Pored kazne koje ce dobiti, zahtevam da mi se vrati novac koji je dobio u iznosu od 300.000$ sto se takodje moze videti na snimku.

Borna Obama

I L I K E H E L P E V E R Y O N E
Player
Ja shvaćam da sam mozda pogriješio ali u svoju obranu zelim reci kako sam se bojao za sve sto sam imao kod sebe i mozete vidjeti da nadređeni gospodin je vec uradio razmjenu!!
Samo jedan gospodin je imao upereno oruzije u mene!
U inventaru sam imao 7 revolvera, 315 metaka za revolver, 1 smg, 2 pancira

Last edited:

Urke

Player
Player
Ja shvaćam da sam mozda pogriješio ali u svoju obranu zelim reci kako sam se bojao za sve sto sam imao kod sebe i mozete vidjeti da nadređeni gospodin je vec uradio razmjenu!!
Samo jedan gospodin je imao upereno oruzije u mene!
U inventaru sam imao 7 revolvera, 315 metaka za revolver, 1 smg, 2 pancira
Jos gore. Zahtevam od administracije da sve sto je naveo preda nama. Uhvatili bismo ga da nije prekrsio ovoliki broj pravila. Cak i da ti jedan covek pored auta uperi automatsku pusku, opet moras da izadjes.

Borna Obama

Player
Jos gore. Zahtevam od administracije da sve sto je naveo preda nama. Uhvatili bismo ga da nije prekrsio ovoliki broj pravila. Cak i da ti jedan covek pored auta uperi automatsku pusku, opet moras da izadjes.
Pravilo igre 6.15 kaže kad ste izvan ghetto morate se upustiti u rp prije nego sto ikoga upucate, npr kazete mu naređenje, ima 5 sekundi da posluša ako ne posluša imate dozvolu da pucate..
Plus nadređeni piše u non rp radio

Last edited:

Urke

Player
Player
Pravilo igre 6.15 kaže kad ste izvan ghetto morate se upustiti u rp prije nego sto ikoga upucate, npr kazete mu naređenje, ima 5 sekundi da posluša ako ne posluša imate dozvolu da pucate..
Jel tebi ovo uopste lici na pravilo 6.15? Ajde ponovo pogledaj sta si napisao, molim te. Uporedi to pravilo i situaciju prikazanu na snimku.

Sali Gold

Player
Player
Ali najace je ovde sto FIB koristi non rp radio za rp situacije , to je cist MG u non rp radio kazes ko sta da radi u vezi rp situacije , pa jel ste realni? Ovde je cist FAIL RP sa strane FIB-a od samog pocetka zbog koriscenja non rp radia u rp situaciji , a sto se Borne tice lik je odma krenuo u svoje vozilo pre nego sto je uopste neko od njih vadio oruzje , i imao je samo jedan nisan na njemu i to iza vozila , dok je on pokusavao da pobegne. da ste imali vise nisana na njemu mogo bi da ispadne fear rp , ako uopste dodje do toga da kaznite Bornu a bez da kaznite lika koji je koristio non rp radio , nece ispasti fer .

Urke

Player
Player
Ali najace je ovde sto FIB koristi non rp radio za rp situacije , to je cist MG u non rp radio kazes ko sta da radi u vezi rp situacije , pa jel ste realni? Ovde je cist FAIL RP sa strane FIB-a od samog pocetka zbog koriscenja non rp radia u rp situaciji , a sto se Borne tice lik je odma krenuo u svoje vozilo pre nego sto je uopste neko od njih vadio oruzje , i imao je samo jedan nisan na njemu i to iza vozila , dok je on pokusavao da pobegne. da ste imali vise nisana na njemu mogo bi da ispadne fear rp.
IC je ljudima objasnjeno gde cemo se naci, doslo je do greske prilikom kucanja, tj. obelezavanja ceta i slucajno je stavljeno na NonRP radio. Da sam namerno uradio MG ova zalba sada ne bi bila. Pritom, ponavljam, ljudima je IC sve objasnjeno, samo je bila tacna potvrda koja greskom, opet se ponavljam, napisana na NonRP umesto IC radia, desava se. Pozdrav.

Urke

Player
Player
A ovo sto je tvoj drugar Borna uradio nije bilo slucajno, vec namerno.

Borna Obama

Player
Ja ako dobijem kaznu za fear rp uredu ali opet ponavljam bila je samo jedna puska na meni uredu, ali zahtijevam da dobije kaznu i ID 4840 radi MG

Urke

Player
Player
U dokazu se jasno vidi da je na IC radiu napisana poruka "zmaj" sto predstavlja sifru za upad. Sve je reseno.

Stepanic

Player
Player
Na IC znak smo krenuli prema tebi, izvoli dokaz za to:

Ovo sto je OOC to smo resavali medjusobno, gde smo imali dogovor da IC "ZMAJ" bude da se krene prema tamo. Druga stvar, pored FearRP uradio si VDM licno na meni. Mozes sve pogledati na snimku. Sportski pozdrav

Sali Gold

Player
Player
IC je ljudima objasnjeno gde cemo se naci, doslo je do greske prilikom kucanja, tj. obelezavanja ceta i slucajno je stavljeno na NonRP radio. Da sam namerno uradio MG ova zalba sada ne bi bila. Pritom, ponavljam, ljudima je IC sve objasnjeno, samo je bila tacna potvrda koja greskom, opet se ponavljam, napisana na NonRP umesto IC radia, desava se. Pozdrav.
Brate ovde se greske placaju , to sto si ti citav RP failo na MG nacin to je tvoj problem , nauci koj radio se koristi za ic i ooc , a to sto si celu pricu iz OOC preneo na IC to je bato ogroman fail , kako se ti mozes dogovoriti na non rp radio radnje u ic ?? si realan bato ? ja se samo nadam da admin postupi korektno sa ovom zalbom , jer je ovo Fail rp od samog pocetka, vi ste prvi oni koji su pogresili.

Stepanic

Player
Player
Brate ovde se greske placaju , to sto si ti citav RP failo na MG nacin to je tvoj problem , nauci koj radio se koristi za ic i ooc , a to sto si celu pricu iz OOC preneo na IC to je bato ogroman fail , kako se ti mozes dogovoriti na non rp radio radnje u ic ?? si realan bato ? ja se samo nadam da admin postupi korektno sa ovom zalbom , jer je ovo Fail rp od samog pocetka, vi ste prvi oni koji su pogresili.
Tebra, trebaju ti oci izgleda. Vidis da se na IC nalog krenula. Ne znam sta ti tu nije jasno?

Sali Gold

Player
Player
Tebra, trebaju ti oci izgleda. Vidis da se na IC nalog krenula. Ne znam sta ti tu nije jasno?
Brate ja tebe ne vredjam , tako da za vredjanje na forumu to moze admin da pogleda i da odluci , ja sam samo reko da si failo ogroman MG , a to sto ti jos nisi upoznat kako se koristi radio , to nije moj problem , i ocigledno tu meni ne treba nikakve oci , nego treba da naucis da OC se ne mesa sa IC a ti to radis i dalje govoris da je to ok, toliko od mene!

Stepanic

Player
Player
Penis tu, dok nisi ni upucen/ucestvovao u ovu situaciju. Posle se pitas sto te prozivaju ovamo po discordu?
Drugo, da ti se ponovi: Na IC komandu je krenuto.
Trece, niti je mogao da bude FAILRP ukoliko se napisalo po tvome na ooc chat zato sto momku nije bila niti oduzeta komunikacija, niti se mesao OC sa IC. Momak je pogresio chat, na kraju se ispravio kada se trebalo krenuti i kraj.

Zika Turkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu
● ID 2030 bit će kažnjen za FearRP i FailRP
● ID 4840 bit će kažnjen za MG​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom