Puca po porodicama, a iz neke državne organizacije undercover je.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate lik radi u PD-u u cemu je problem?Puca po porodicama, a iz neke državne organizacije undercover je.
radi covjek u PD-u i dolazi na nosač undercover ? hahahahahaha dobar dobarbrate lik radi u PD-u u cemu je problem?
brate vi sto udjete u FIB samo kako bi ste uspeli robat 2 coveka tako sto ugasite motor sa FIB autom ticuradi covjek u PD-u i dolazi na nosač undercover ? hahahahahaha dobar dobar
Ti si inteligentniji nego što ja mislim hahaha . Jeli ti znaš da sam ja bio u LSPD-u 5 mjeseci ?To nije undercovwr druže to je uniforma za istrazno molim te uputi se mali pre nego što objavis nekog
pa to je zalosno bio si u PD-u 5 meseci i ne znas nista o PD-uTi si inteligentniji nego što ja mislim hahaha . Jeli ti znaš da sam ja bio u LSPD-u 5 mjeseci ?
Bitno je da ti znaš da ljudi idu undercover na nosač hahahahaha i još kažeš to je uniforma za istražnopa to je zalosno bio si u PD-u 5 mjeseci i ne znaš ništa o PD-u