Radi FEAR RP ne dize ruke.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!deda nisi ti dobro upucenJel mi se to cini ili je ovo Smajser koliko sam ja upucen on je dobio PERMU ovde.
kolko ja znam da je on dobio black listu na ovom serveru ne kapiram kako on uopste igra ovde Rejected - For MazhorRadi FEAR RP ne dize ruke.
radis rdm pucas ljude bez razlogaRadi FEAR RP ne dize ruke.
Ne znaju ljudi sta cesdeda nisi ti dobro upucen
jadno je to sta radis na forumu,isto kao i onaj scoty samo idete redom i pokusavate gasiti ljudeMiha ali druže ticulica
Tise jeans na spavanje pokri se dekom prekoMiha ali druže ticulica
Lice,pogledaj sebi sliku sta imas na profilnoj pa onda nesto nekome govoriTise jeans na spavanje pokri se dekom preko
To je najmanji problem stavit drugu profilnuLice,pogledaj sebi sliku sta imas na profilnoj pa onda nesto nekome govori
Ako te bas toliko zanima evo ti pa da seoooooo Dosla propalica opet da unistava server ggs...
Kome li se je ucmario da ga unbanaju ako je perma banovan ili je toliko zavistan od igrice da je promenio sve adrese kako bi igrao opet na srpskom serveru...
nemas pravo glasa kad so propalica koja bleji 24/7 na forum i jedva cekas da nesto napises zato ticuoooooo Dosla propalica opet da unistava server ggs...
Kome li se je ucmario da ga unbanaju ako je perma banovan ili je toliko zavistan od igrice da je promenio sve adrese kako bi igrao opet na srpskom serveru...
ajde bre buki nemojjj zajebavatiiii hahahahaahJel mi se to cini ili je ovo Smajser koliko sam ja upucen on je dobio PERMU ovde.
Ne cini ti se i nisi dobro upucen.Jel mi se to cini ili je ovo Smajser koliko sam ja upucen on je dobio PERMU ovde.
Ako si bas znatizeljan Reviewed - Last Chancekolko ja znam da je on dobio black listu na ovom serveru ne kapiram kako on uopste igra ovde Rejected - For Mazhor
E moj tiKoliko vidim data ti je poslednja sansa a ti iznova radis iste stvari umesto da se smiris i i ponasas normalno ti nastavljas sa provokacijama.