Upucujem te da je dobio dozvolu od MAZHORA osobno da moze imati 3acc pozdrav. Za dalje informacije obratite se MAZHORU u dm.Jel mi se to cini ili je ovo Smajser koliko sam ja upucen on je dobio PERMU ovde.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Upucujem te da je dobio dozvolu od MAZHORA osobno da moze imati 3acc pozdrav. Za dalje informacije obratite se MAZHORU u dm.Jel mi se to cini ili je ovo Smajser koliko sam ja upucen on je dobio PERMU ovde.
Deda zao mi je sto sam odbio tvoju sansu za vezu dok asm bio kod vas nudio si mi vezu disc 24/7 i 100m u banci da ne saljem POV od razgovora.Koliko vidim data ti je poslednja sansa a ti iznova radis iste stvari umesto da se smiris i i ponasas normalno ti nastavljas sa provokacijama.
Ne govorim nista u snimku cuju se ostali igraci .Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite POV na kojem se čuje Vas glas.
- Imate 12h da postavite POV.
majmune glupi i to mi je hvala sto si krao od porodice a nisam hteo da te kacim pa se sluzis lazima tebi neko da da nesto jado jadna scamas ljude Rejected - lik me skamo auto za autoDeda zao mi je sto sam odbio tvoju sansu za vezu dok asm bio kod vas nudio si mi vezu disc 24/7 i 100m u banci da ne saljem POV od razgovora.
Ali deda nemoj me vredjati tako nije lepo to a za skemanje skemer bude skemovan tak da samo opusti se i prilozi dokaze sta sam krao kad je skaldiste bilo od RANKA 8 ja sam bio rank 7majmune glupi i to mi je hvala sto si krao od porodice a nisam hteo da te kacim pa se sluzis lazima tebi neko da da nesto jado jadna scamas ljude Rejected - lik me skamo auto za auto
krao si iz vozilaAli deda nemoj me vredjati tako nije lepo to a za skemanje skemer bude skemovan tak da samo opusti se i prilozi dokaze sta sam krao kad je skaldiste bilo od RANKA 8 ja sam bio rank 7
covjek 37050 id ne zna kako da digne ruke a vi ga reportate,a ove 3 gorile stoje na privatnom posjedu i robaju...Radi FEAR RP ne dize ruke.