Ma mozes se samo nasisati kurcaPozdravi nikolinu i kana pusilona
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma mozes se samo nasisati kurcaPozdravi nikolinu i kana pusilona
To ti možeš genetika je cudo pa ga zato dobro faflasMa mozes se samo nasisati kurcaå
mene isti sam imao srali mi da je dugacakAko treba dokaz sto je admin rekao da sme taj revolver poslacu..
spominjanje roditelja ez forum banMa ti kidaro mala lizi supak lukasu cale ti ujak...
Jel treba da ti jebem mater?Ajde sisaj muda lukasu klinjo
rev je dozvolen zato sto kod drugi igrace mu se vidi bez pregusivac kako normalan glock a pregusivac samo kod njegov revsamo cu reci nedozvoljen rev skin
Tacno tako!!rev je dozvolen zato sto kod drugi igrace mu se vidi bez pregusivac kako normalan glock a pregusivac samo kod njegov rev
Pozdrav kao sto je vas prijatelj Ammir posjetio ocnu kliniku vama preporucujemJa bar znam ko mi je tata idi još malo lizi svoju online curu nikolinu
Taj rev je dozvoljen jer samo kod njega u ruci ima prigusivac, a kod drugih igraca u rukama nema uopste prigusivac.samo cu reci nedozvoljen rev skin
Klinac mi kaze nemas zivot igras gtaAjde sisaj muda lukasu klinjo
Bato vidili smo u areni kako si prosao smiri sePozdrav kao sto je vas prijatelj Ammir posjetio ocnu kliniku vama preporucujem
jer vi ste poseban slucaj
Ajde dodji opet moli i placi da te vratimo picketino smrdljiva...Klinac mi kaze nemas zivot igras gta
aj posalji da vidimBato vidili smo u areni kako si prosao smiri se