SVE NA POV-U !
Molim bez OFF-Topic komentara !
Molim bez OFF-Topic komentara !
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Krtice ti se ovdje najmanje pitaš, sportski pozPrije nego placete i kacite po forumima, informirajte se!
Nemojte se bzvze sramotiti![]()
Smanji tu ljubomoru, preocit siKrtice ti se ovdje najmanje pitaš, sportski poz![]()
PreferiramSmanji tu ljubomoru, preocit si![]()
Forum wariori, deco thievsa, prestanite biti ljubomorni na porodicu koja vas je ucila kako se drzi puska, svaki drugi dan kacite drugog coveka, na pov-u kod tebe franteli se ne vidi ni jedan ID, na mariovom snimku je sve regularno tako da prestanite smarati, renegades down so bad
Smanji tu ljubomoru, preocit si![]()
mali zavrsi osnovnu skolu prvo pa mozemo razgovarati o necemu, ban je prosao a za ti 7 dana sam imao pametnije stvari da radim dok ti smrdis 15 sati u igrici jer nemas zivot pacove mali, btw parking mi je za 7 dana zaradio 4m dok sam odmarao od igrice dok ti nosis krpice koje samo ti mozes pokupiti i nositi, pod noge tati igrice sinePRVO DA ODGOVORIM DOTICNOM DEJANU , DA MI TI ZNAS PRAVILA I KAKO SE PUSKA DRZI SAD NEBI BIO BANOVAN.
SADA DA ODGOVRIM KRTICI SA POSEBNIM POTREBAMA , SMIRI MALO DOZIVLJAJ NISMO TI MI KRIVI STO SI OGRANICEN KO TERASA.
A DA SMIRITE SE MALO TRZILI SMO BEZ OFF-TOPIC KOMENTARA.
HVALA!
![]()
mali zavrsi osnovnu skolu prvo pa mozemo razgovarati o necemu, ban je prosao a za ti 7 dana sam imao pametnije stvari da radim dok ti smrdis 15 sati u igrici jer nemas zivot pacove mali, btw parking mi je za 7 dana zaradio 4m dok sam odmarao od igrice dok ti nosis krpice koje samo ti mozes pokupiti i nositi, pod noge tati igrice sine
common w, spominje opet keš. Classic NPC dialog !mali zavrsi osnovnu skolu prvo pa mozemo razgovarati o necemu, ban je prosao a za ti 7 dana sam imao pametnije stvari da radim dok ti smrdis 15 sati u igrici jer nemas zivot pacove mali, btw parking mi je za 7 dana zaradio 4m dok sam odmarao od igrice dok ti nosis krpice koje samo ti mozes pokupiti i nositi, pod noge tati igrice sine
Prezime ti bas odgovara, pravi si mentolPRVO DA ODGOVORIM DOTICNOM DEJANU , DA MI TI ZNAS PRAVILA I KAKO SE PUSKA DRZI SAD NEBI BIO BANOVAN.
SADA DA ODGOVRIM KRTICI SA POSEBNIM POTREBAMA , SMIRI MALO DOZIVLJAJ NISMO TI MI KRIVI STO SI OGRANICEN KO TERASA.
A DA SMIRITE SE MALO TRAZILI SMO BEZ OFF-TOPIC KOMENTARA.
HVALA!
![]()
vas puca ozbiljan kompleks, za ingame kes bi se rokali u bulju svi iz vase familije, a sad nazad na plantazu zalivajte te bundeve i skupljajte kao pacovi dolar po dolar da kupite nesto jadno sebi, ezkidscommon w, spominje opet keš. Classic NPC dialog !![]()
Prezime ti bas odgovara, pravi si mentol