brate samo se ti pazi nas i poslusaj ovaj gifda sam hteo da je spomenem napisao bi drugacije, ovako se kod nas kaze, al ti prvi put vidis taj izraz jer si kidara koja ne zna biologiju ici ces na popravni
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!brate samo se ti pazi nas i poslusaj ovaj gifda sam hteo da je spomenem napisao bi drugacije, ovako se kod nas kaze, al ti prvi put vidis taj izraz jer si kidara koja ne zna biologiju ici ces na popravni
lagano mali uzivaj u toj brutalnoj familiji dok i odatle ne dobijes pedalu, a mozda i neces jer ste svi tu priblizne psihe i mogucnostibrate samo se ti pazi nas i poslusaj ovaj gif
report je srusen odma da ti kazem, dzabe kacen, EZDOBRO MOZEMO LI PRESTATI RASPRAVKU. OVA ZALBA NIJE ZA SVADJANJE , NEGO ZA REPORT!
HVALA!
lagano mali uzivaj u toj brutalnoj familiji dok i odatle ne dobijes pedalu, a mozda i neces jer ste svi tu priblizne psihe i mogucnosti
Gifovi se slusaju?brate samo se ti pazi nas i poslusaj ovaj gif
da se nadovezem, raske koji je izasao iz familije zbog tebe te je sada pozvao u familiju, ISTI STE SVI POLUPITISIlagano mali uzivaj u toj brutalnoj familiji dok i odatle ne dobijes pedalu, a mozda i neces jer ste svi tu priblizne psihe i mogucnosti
ti nisi nista drugo nego npc lider i tjt uzivaj sa 37 k id-evima i daj im kalase da pucaju po bizzovima mozda nekad i osvojite sa kalasima bizda se nadovezem, raske koji je izasao iz familije zbog tebe te je sada pozvao u familiju, ISTI STE SVI POLUPITISI
Igrica nije za decu. Iti bi mogao da krenes da igras tek kad napunis 18Mozda jesam al ti si jos veci jer imas 40+ godina i igras igrice za decu
npc lider ti moze polupati pizdu u areni kad god pozelis, tako da ako sam ja npc ne bih znao sta si onda ti, sto se tice 37k id-eva ljudi su naspram vas koji ste bili DOKTORI, posebno za tebe i ove tvoje sto su komentarisali ovu temu, a sto se tice bizwarova nama ni ne treba, mozemo kupiti sta god pozelimo, ne moram zalivati bundevu kao vi, i skupljati od svakog iz dzepa po 1-2m da bi kupili stalu krava koju nikad kupiti necete <3ti nisi nista drugo nego npc lider i tjt uzivaj sa 37 k id-evima i daj im kalase da pucaju po bizzovima mozda nekad i osvojite sa kalasima biz
Tebe ne vrijedi vrijedjat, vidi se da si ogranicen.ti nisi nista drugo nego npc lider i tjt uzivaj sa 37 k id-evima i daj im kalase da pucaju po bizzovima mozda nekad i osvojite sa kalasima biz
PAUSIS MI SE SA KURAC RETARDU OBLELI , KAD SI TOLKO RETARDIRANIgrica nije za decu. Iti bi mogao da krenes da igras tek kad napunis 18
ti slusaj svog pajuGifovi se slusaju?
pa i pise u politici rockstara da je zabranjeno ispod 18 god, tako da mali mozes dobiti krivicnu prijavuIgrica nije za decu. Iti bi mogao da krenes da igras tek kad napunis 18
brzo ucis naucio si neke stvari u zatvoru,poyTebe ne vrijedi vrijedjat, vidi se da si ogranicen.
I dalje se vracas na pucanje i evente
PAUSIS MI SE SA KURAC RETARDU OBLELI , KAD SI TOLKO RETARDIRAN
WINSlika i prilika Renegadesa