sve se vidi na pov kako me lice ubija bez razloga ja sam doso da pitam kad ce regrutacija izasao iz vozila i on me samo ispuco
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ali da okacis svoga coveka iz familijesve se vidi na pov kako me lice ubija bez razloga ja sam doso da pitam kad ce regrutacija izasao iz vozila i on me samo ispuco
Slazem se u potpunosti .pricate na discord to vi je mg i plus ste se dogovorili da ve odma ispuca kako bi NG dobio warn totalna glupost ako ovo prifati administracija
Nigde ne vidim 3 osobe da krse pravila, pricate preko discorda i jos im share-as screen, vidi se da ti je cilj nabijanje warn-a ali jednostavno pre nego sto sledeci put budes hteo nesto okaciti samo malo razmisli ...sve se vidi na pov kako me lice ubija bez razloga ja sam doso da pitam kad ce regrutacija izasao iz vozila i on me samo ispuco
henry jel treba kacim kako ste nas vi i gov bili skroz zablokirali sa kamionima?Nigde ne vidim 3 osobe da krse pravila, pricate preko discorda i jos im share-as screen, vidi se da ti je cilj nabijanje warn-a ali jednostavno pre nego sto sledeci put budes hteo nesto okaciti samo malo razmisli ...
Ne zelim da mesam druge situacije u ovu zalbu...henry jel treba kacim kako ste nas vi i gov bili skroz zablokirali sa kamionima?
pa ne reko da se smiris maloNe zelim da mesam druge situacije u ovu zalbu...
i da ne primas 35k id u org jer takva ti org dobra biti ne mozeNe zelim da mesam druge situacije u ovu zalbu...
Na sta je spalo ovo da se gleda ID za organizacijei da ne primas 35k id u org jer takva ti org dobra biti ne moze
zasto sto nemaju ruke,te ne bi dzaba isli u nacionalnu gardu,jer mislim da ih ni ems ne bi primioNa sta je spalo ovo da se gleda ID za organizacije
Na neki nacin bi bilo bolje da se ID menja kad god neko udje IG da ne bude MG-azasto sto nemaju ruke,te ne bi dzaba isli u nacionalnu gardu,jer mislim da ih ni ems ne bi primio
svakako mislim da svakih 15 minuta magicno nestaju ljudi na kapijama...a da ne govorimo o teskom pgu koji radeNa neki nacin bi bilo bolje da se ID menja kad god neko udje IG da ne bude MG-a
Done vidis u POV-u da igrac koristi nedozvoljene softwere za snimanje, kada alt-tabuje da ukljuci screen share na discordu ne vidi se desktop.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Ispravite naslov
- Imate rok 12H da ispravite zadate greške, u suprotnom žalba će biti odbijena.