Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
4674
Players nickname
Milovan Krstic
Suspect ID
19378
Date of violation
Jan 13, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/GpBIWjAR3WI

Milovan Ashford

Player
Player
Momak prvo nema strah za svoj život, ima blindiranog audija (Ja mislim da to ne može nikako da se blindira), kasnije počne da MGa i da me vređa ooc, pominje mesto gde ja živim i preti mi kako će da pošalje nekog da me bije i na kraju radi CL. Zamolio bih da se ovaj igrač najstrožije kazni.

Miladin

Player
Player
Svi znaju da auto koji je bagovan i koriste ih za ovakve situacije(Iskoricivanje baga u svoju korist) Na ovom videu se vidi nelika nepravinost.

Nemanjaa Aly

Player
Player
nije nikakav bug auto je od davida bumbara moj nije i dosta je placen da bude blinda , a ja sam dobio kaznu za fear rp

Boris12345

Player
Player
Momak prvo nema strah za svoj život, ima blindiranog audija (Ja mislim da to ne može nikako da se blindira), kasnije počne da MGa i da me vređa ooc, pominje mesto gde ja živim i preti mi kako će da pošalje nekog da me bije i na kraju radi CL. Zamolio bih da se ovaj igrač najstrožije kazni.
PRVO BLOKIRATE PUT TO JE WARN ZA VAS NAUCITE MALO PRAVILA NEZNAM KO JE DAO ADMIN MINOLINA

Drac0n

Player
Player
nije nikakav bug auto je od davida bumbara moj nije i dosta je placen da bude blinda , a ja sam dobio kaznu za fear rp
Šta lupaš, nije samo njegov blinda, već su svi koji imaju takav auto, to je propust u skripti i bug. Auto kad je blinda ima ojačanja na vratima, i posle desetak metaka puca staklo. A ovo je čist bug.

Ovde treba dodati i pravilo G.P. 6.21. Zloupotreba blinde.

Put nije bio blokiran, da je bio blokiran auto ne bi mogao da prođe beli. Ne lupajte gluposti.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom