Isao sam prodati auto, dosla su 2 momka i na prvo su se cinili kao ljudi koji zele kupiti auto. Dao sam im auto da ga malo provozaju i sve je bilo uredu, cinilo se kao da zele kupiti taj auto, ali sam se zeznuo. Odveli su me kod njihove kuce i krenuli me robbat, zatim su me odveli u banku da im dam pare, dao sam im 100k, a zatim su me ubili u toj banci(UNMARKED GREEN ZONE).
FailRP: ID 37351, 34784
video dokaz:
Ovo je najbolji video koji mogu napravit,provjerio sam samo jeli mi snima i snimalo mi je, pa mi je iz nekog razloga samo puknulo snimanje, vratio sam snimanje natrag kod banke, i da jesam pisao u fam chat da me robbaju, ali im nisam rekao gdje sam niti gdje idemo, samo sam im rekao da me robbaju i da imam kamericu.
FailRP: ID 37351, 34784
video dokaz:
Ovo je najbolji video koji mogu napravit,provjerio sam samo jeli mi snima i snimalo mi je, pa mi je iz nekog razloga samo puknulo snimanje, vratio sam snimanje natrag kod banke, i da jesam pisao u fam chat da me robbaju, ali im nisam rekao gdje sam niti gdje idemo, samo sam im rekao da me robbaju i da imam kamericu.
Last edited: