Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3306
Players nickname
Mihailo Dior
Suspect ID
8317
Date of violation
Dec 17, 2021
Time of violation
18:32
Proofs
https://youtu.be/VaIwXgumOcs

Luka Stevanovic

Player
Player
Na snimku se vidi kako vadi pda sa puskom, glvori kako ima biografiju a ni sa biografijom ne sme. Ne sme da se prica da imas biografiju, zatim preti.

Sakal Polumental

Tatko na RP, Pobedio Regroup!
Player
Mogu po biografiji naravno. Cela biografija napisana je da bi to uradio. Nije PG. I po biografiji ti mogu uraditi i povisiti ton jer se pushesh na mene.

Sta je ovde MG ne razumem?

Doveli su te da me provociras sitnicama, to je jasno. Nisi doveden u FIB da radis nego da me pratis jer me se tvoji poslodavci sa razlogom boje.

Luka Stevanovic

Player
Player
Mogu po biografiji naravno. Cela biografija napisana je da bi to uradio. Nije PG. I po biografiji ti mogu uraditi i povisiti ton jer se pushesh na mene.

Sta je ovde MG ne razumem?

Doveli su te da me provociras sitnicama, to je jasno. Nisi doveden u FIB da radis nego da me pratis jer me se tvoji poslodavci sa razlogom boje.
Imas biografoju za to, smes to da radis sa pistoljem ili omamljivacem, NE SMES da govoris da imas biografiju to je MG. Jel sada razumes?

Sakal Polumental

Player
Smem naravno jer si mi prekinuo Roleplay. Pitas me o pravilima roleplaya u toku roleplaya. A i znas pre toga da mogu, nemam ja serum istine koji je rp2win ali ako imas biografiju onda mozes. Isto i 1vs3 koji mnogi imaju bio bi fear ali uz biografiju nije. itd itd.

Potrudite se vise sledeci put. Ja znam ko te je doveo u FIB i zasto.

Luka Stevanovic

Player
Player
Ja sam te pitao sto drzis pusku u ruci, ti si krenuo da mi pricas (KRP radis) i pretis. Nazivas sebe ocem RPA, au.

Sakal Polumental

Player
Otac RPa naravno ali sa igracina koji zasluzuju moje vreme. Ne raznorazni ubaceni elementi tipa Dior koji mi se svete jer sam im shefa mafije uhapsio za korupciju, jer sam otkrio da svi svercuju sa oruzjem iz FIBa, kradete iz magacina :)

Sakal Polumental

Player
Prilazem biografiju
pismen si pa citaj

Luka Stevanovic

Player
Player
Prilazem biografiju
pismen si pa citaj
Pitao sam te za koga radim, ko mi je sef. Nisam trazio tvoju biografiju i kazes meni da sam pismen pa da citam.

Sakal Polumental

Player
Vec me tuzite za jedno te isto. Kazem vam, Leader i kurator su mi odobrili to i nema potrebe da me prijavljujete za jedno te isto i da se sprdate sa najjacim policajcem na serveru. Sakalom Polumentalom

Sakal Polumental

Player
Pa nemam onu inekciju kao ability ili 10 vs 1 :D malo sam mator pa mi treba samo taj ability.. kad i vi dodjete u moje godine bicete usporeni u pucanju.. ja iskreno nikog ni ne mogu upucati i da hocu :) a ti sto mi zameraju za ovo - ja imam biografiju da mogu. Tu nema reci vise.

Luka Stevanovic

Player
Player
Vec me tuzite za jedno te isto. Kazem vam, Leader i kurator su mi odobrili to i nema potrebe da me prijavljujete za jedno te isto i da se sprdate sa najjacim policajcem na serveru. Sakalom Polumentalom

Jadan si sakale. Najjaci policajac? Zato i jesi dobio kick. :)

Marcus West

Player
Player
Odlučio sam da Odbijem ovu žalbu.

Nijedno pravilo nije bilo prekršeno.

Završeno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom