Na snimku se vidi kako vadi pda sa puskom, glvori kako ima biografiju a ni sa biografijom ne sme. Ne sme da se prica da imas biografiju, zatim preti.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imas biografoju za to, smes to da radis sa pistoljem ili omamljivacem, NE SMES da govoris da imas biografiju to je MG. Jel sada razumes?Mogu po biografiji naravno. Cela biografija napisana je da bi to uradio. Nije PG. I po biografiji ti mogu uraditi i povisiti ton jer se pushesh na mene.
Sta je ovde MG ne razumem?
Doveli su te da me provociras sitnicama, to je jasno. Nisi doveden u FIB da radis nego da me pratis jer me se tvoji poslodavci sa razlogom boje.
Pitao sam te za koga radim, ko mi je sef. Nisam trazio tvoju biografiju i kazes meni da sam pismen pa da citam.Prilazem biografiju
pismen si pa citajRejected - Biografija [FIB] Sakal Polumental
Roditelji: -Otac: Enver Omerovic [killed by PD] -Majka: Tamron Polumental [assassinated by Albanian mafia] Visina i tezina: 185cm / 98kg Vrsta tela: Srednje gradje, srednje fizicke spremnosti Boja ociju: Crna Boja kose: / Crna Tetovaze: Nema Državljanstvo: Bosna i Hercegovina [Ilidza] / USA...gta5grand.com
Jadan si sakale. Najjaci policajac? Zato i jesi dobio kick.Vec me tuzite za jedno te isto. Kazem vam, Leader i kurator su mi odobrili to i nema potrebe da me prijavljujete za jedno te isto i da se sprdate sa najjacim policajcem na serveru. Sakalom Polumentalom
Rejected - Zalba na igraca - 8317 - PG
Sve je prilozeno na snimku. Sa puskom vezuje lisice, vadi iz kola i slicno.gta5grand.com