By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!djabe se naslikavas bitno da se ima na kamerici =)opa snimanje sa zabranjenim programom gg
pokazi pov od POCETKA gdje nas neprestano tuces + ovo gore opet nas tuces lal sto bih te trebao gledat dok me ubijas ?.. dosli su trolat i tek kasnije su vidili panel i dosli su gore i ubili nas bez odbrojavanja
pa stavit ti ako imas tu sam ukljucio snimanje =)pokazi pov od POCETKA gdje nas neprestano tuces + ovo gore opet nas tuces lal sto bih te trebao gledat dok me ubijas ?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHpokazi pov od POCETKA gdje nas neprestano tuces + ovo gore opet nas tuces lal sto bih te trebao gledat dok me ubijas ?
klasicno nabijanje warna lmaopa stavit ti ako imas tu sam ukljucio snimanje =)
zamolio bih te da odjebes od komentiranja nisi ni malo bitan uHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Odjebat cuzamolio bih te da odjebes od komentiranja nisi ni malo bitan u
kbkOdjebat cu
jesam li te pitao nesto ?čekaj da admin reagira
vidim mnogo volis da se kurcis =)jesam li te pitao nesto ?
ko se sta naslikava, sta se gubisdjabe se naslikavas bitno da se ima na kamerici =)
obozavamvidim mnogo volis da se kurcis =)
zamolio bih te da odjebes od komentiranja nisi ni malo bitan u
Neprestano tuce a hahahahaha, aj da ne pricam za vdm sta ste radili, nakon to trolate.pokazi pov od POCETKA gdje nas neprestano tuces + ovo gore opet nas tuces lal sto bih te trebao gledat dok me ubijas ?
Znas koga ga pitao, dobro znas kogajesam li te pitao nesto
Skameri i ulizice ko ti bi trebali biti na stupu srama a ne da komentiraju na forumu sa kojim nemas nikakve vezeSami sebi uskacu u stomak em sto provociraju i sve