Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Rule Break I Porodica La Fuente Blanca

Status
Not open for further replies.
Your ID
19647
Players nickname
Vacci Hustler
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 16, 2023
Time of violation
21:59
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Vm1iL5Rp0Ak

Ray Gold

Player
Player
Evo ovako posto vidim da pojma nemate sta ste okacili da vam objasnim situaciju.

Prvo nasi ljudi.. Ovaj sto ga robate je vec kaznjen za fail rp jer jedino to je i prekrsio.

Drugo svi koji smo dosli imamo potpuno pravo da vas pucamo jer smo dobili poziv od snajperiste koji je pobjegao vasem covjeku na brdu tocno se vidi na povu kad ga trazi i kaze pobjego nam je..
Dosli smo ubili vas i spasili naseg clana.. Nikakav mass rukebreak to nije niti MG.

E sad da krenem od vas:

Pricanje sa oruzjem u ruci na radio PG
Pljackanje ljudi bez fam vozila 6.16
Pricanje RP situacije na discord i mjesanje radia IG u tu pricu MASS MG

Porodica shuxna self report sebe za warn na familiju.

Ako vam jos sta nije jasno slobodno se javite ne morate ovdje spamati da admine zaboli glava, a ujedno i da se sramotite.

L.P.

Last edited:

Ray Gold

Player
Player
I najjace mi je kad kazes ubili su nas to je mass rule break..

Znas li ti sta znaci ta rjec uopce?

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Samo nemoj ti da nas ucis pravila, ne mozes da zadrzis neformalnu mesec dana, svakako ste pucali vas 5 bez brojanja, kurator neformalne ce da odluci sta ce

Ray Gold

Player
Player
Samo nemoj ti da nas ucis pravila, ne mozes da zadrzis neformalnu mesec dana, svakako ste pucali vas 5 bez brojanja, kurator neformalne ce da odluci sta ce
Neka ti ovo iz moje biografije bude dovoljan dokaz da te smijem ubiti ukoliko diras moje ljude.

Imao sam ne jedan nego 2 razloga da te ubijem, a ti sad smisli koja kad si "pametan"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom