Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9028
Players nickname
Frutella_Nutella
Suspect ID
4375
Date of violation
Dec 20, 2021
Time of violation
15:30
Proofs
https://youtu.be/T1nE8dhi3aI

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
POV 1: Postovanje, desila se pljacka gun shopa danas oko 15:30 gde smo se svi uputili na pljacku kao i sahp i fib ali s obzirom da pri pokusaju ulaska u zonu pljacke ballasi nam nisu dozvolili to vec su odmah krenuli da pucaju na nas bez ikakvog razloga gde smatram da su koristili "trece oko" i videli su da ih je vise te se vidi da su prekrsili osnovna pravila pri startu . Morali smo da napustimo zonu pljacke , te su se sve nase jedinice povukle ka obliznjoj pumpi kao kolege iz sahpa i fiba , po zavrsetku pljacke s obzirom da je pljacka zavrsena u startu kad smo mi hteli da pregovaramo s njima (zato sto nam ocigledno nisu dozvolili) usledilo je kidnapovanje dvoje kolega koje su kidnapovane po zavrsetku pljacke , takodje bez ikakvog rp razloga . Molim i apelujem da se ovakav propust vise ne ponovi a da se on ne bi ponovio molim jos jednom Postovanu ADMINISTRACIJU servera tj grada da ovo najstrozije kazni !

POV 2: Iz postovanja prema vama i gradu odlucili smo da nastavimo rp pricu i uputili smo se prema lokaciji koju smo dobili prema radiju od nasih kolega koje su kidnapovane , pri dolasku na lokaciju (Federalni Zatvor) usledili su kratki pregovori izmedju ballasa i nasih jedinica , pregovori su trajali veoma kratko s obzirom da je pretpostavljam vodja ballasa u tom trenutku ili predvodnik bio nervozan sto se vidi na snimku te da je bez bilo kakvog razloga upucivao pretnje da ce ubiti taoca i upucivao pretnje da ce sve nas pobiti (kao i sto se posle par trenutaka desilo) ubio je taoca bez ikakvog razloga.

PS: Stavio sam id pregovaraca zato sto nisam mogao da napisem samo Ballasi

POV2:

Kayn_Darkin

Player
Player
Ja sam iskr mislio da vas reportam al reportali ste sami sebe za mene, hvala puno ljubi vas brat 🥰

Cortezz

Player
Player
Mi vas nismo tjerali da izadjete iz kruga nego za izadjete iz vozila.

Jasno u pravilu događaja piše :
1.11 Tijekom događaja s crvenim krugovima svi igrači moraju biti unutar crvenog kruga. Zabranjeno je pucanje izvan zone.

Na tvom prvom pov-u se jasno vidi kako izlazite i ulazite unutra kruga.

Last edited:

Kayn_Darkin

Player
Player
Rekli smo im da imaju 5 sekunde da spasu svoj zivot i da nemamo taoce. A za ovaj drugi video likovi sami sebe reportovali bukv.

Kayn_Darkin

Player
Player
Mi vas nismo tjerali da izadjete iz kruga nego za izadjete iz vozila.

Jasno u pravilu događaja piše :
1.11 Tijekom događaja s crvenim krugovima svi igrači moraju biti unutar crvenog kruga. Zabranjeno je pucanje izvan zone.
A i Mujino novo pravilo da nema izlazenja i ulazenja iz zone i u zonu.

Urke

Player
Player
Mnogo su ljudi uhvatili Boga za muda i misle da su najpametniji u svakoj situaciji. Sta su ostale organizacije? Kako sa njima uvek bude perfektan RP bez ikakvih zalbi, ali samo ovi kojima je iz nepoznatih razloga jedina opcija da na svakoj pljacci guraju pricu da roknu taoca da nameste WARN nekome, stvarno ne kapiram vrstu takvih igraca. Iz zone je izlazeno jer im niste davali da udju i posle cmizdrite kako ulaze/izlaze iz kruga. Ocito se vidi da se vodite statistikom broja ljudi sa obe strane na pljacci, u suprotnom da nema toga vi biste smatrali da ima sva 4 puna auta i ostali bi tu gde jeste.

Pritom, ne sme da se rokne taoc ako je receno da ce se uslov ispuniti. Navikla gospoda da na tacnu dobijaju pare kad im se cefne pa batica zadaje rok 2 minuta iz nepoznatih razloga. Moze da ceka i 10 i 20 minuta ako treba dok pare ne dodju, ali dok je smo u procesu izvlacenja taoca, nema sta da se puca taoc. Ovo je cist WARNING za Ballas.

freaky

Player
Player
POV 1: Nismo imali taoca, pljacka je bila open fire, vise puta smo prisli da vas obavestimo vi ste bezali, okacicu ceo pov ako treba. Svakako je kolega dedamraz reko da imate 5 sekunde da izadjete iz kola. ALi okacicu ako treba

POV 2:
Tad smo uzeli ta 2 taoca. vise puta smo pitali jel ce spremite pare, odbijali ste da odgovorite i mi smo ih odbili, ponasali ste se bezobrazno jako, s obzirom da je talacka situacija i da ne pregovaramo za krompire ne go za ljude!

Tim_

Cry more but Marabunta still on top
Player
Ja iskreno necu da se svadjam ovo sam okacio pa nek admini odluce ne pada mi na pamet da se svadjam i prepirem tjt, uzivajte!

Dark99

Player
Player
Ja cu samo reci da si ti ovde prijavio sam sebe, koliko vidim usao si iz kruga, izasao i ponovo usao. Molim Administraciju da se ovo najstrozije kazni!

Dark99

Player
Player
Mnogo su ljudi uhvatili Boga za muda i misle da su najpametniji u svakoj situaciji. Sta su ostale organizacije? Kako sa njima uvek bude perfektan RP bez ikakvih zalbi, ali samo ovi kojima je iz nepoznatih razloga jedina opcija da na svakoj pljacci guraju pricu da roknu taoca da nameste WARN nekome, stvarno ne kapiram vrstu takvih igraca. Iz zone je izlazeno jer im niste davali da udju i posle cmizdrite kako ulaze/izlaze iz kruga. Ocito se vidi da se vodite statistikom broja ljudi sa obe strane na pljacci, u suprotnom da nema toga vi biste smatrali da ima sva 4 puna auta i ostali bi tu gde jeste.

Pritom, ne sme da se rokne taoc ako je receno da ce se uslov ispuniti. Navikla gospoda da na tacnu dobijaju pare kad im se cefne pa batica zadaje rok 2 minuta iz nepoznatih razloga. Moze da ceka i 10 i 20 minuta ako treba dok pare ne dodju, ali dok je smo u procesu izvlacenja taoca, nema sta da se puca taoc. Ovo je cist WARNING za Ballas.
Brate, vi najvise kacite zalbe na ostale i na nas jer ste nemocni, kada je FIB bio disbandan trcao si da dodjes kod nas i meni licno pricao kako smo najbolji ovo ono necu da idem na drugo mesto. Tu dvolicnost resavaj negde drugde jer si stvarno poseban. Cist Warning za Ballas???? Brato dolazi FiB LSPD SAHP sa vise automobila kao sto se vidi na snimku i vi nemate muda da ostanete da sprecite pljacku da izadjete napolje bar da se pucate kad je ovakva situacija da su bezobrazni i prete vam da imate 5 sekundi da nestanete, samo ste pokazali koliko je nas GENG jaci od svih vasih drzavnih sluzbi i da nemate ''muda'' da pokazete koliko ste jaki kao pravi FIB, SAHP i LSPD.

Urke

Player
Player
Brate, vi najvise kacite zalbe na ostale i na nas jer ste nemocni, kada je FIB bio disbandan trcao si da dodjes kod nas i meni licno pricao kako smo najbolji ovo ono necu da idem na drugo mesto. Tu dvolicnost resavaj negde drugde jer si stvarno poseban. Cist Warning za Ballas???? Brato dolazi FiB LSPD SAHP sa vise automobila kao sto se vidi na snimku i vi nemate muda da ostanete da sprecite pljacku da izadjete napolje bar da se pucate kad je ovakva situacija da su bezobrazni i prete vam da imate 5 sekundi da nestanete, samo ste pokazali koliko je nas GENG jaci od svih vasih drzavnih sluzbi i da nemate ''muda'' da pokazete koliko ste jaki kao pravi FIB, SAHP i LSPD.
Anderkaver uvlacenje mora i to neko

Dark99

Player
Player
Anderkaver?? Bato FiB tog datuma nije radio, bio je disband Milosa. Ti nisi mogao da udjes anderkaver ovde kod nas, jer si i nama rekao da kada si bio anderkaver si kupovao puske od mene i sve si nam rekao sta je bilo u FiB-u, kada si zamolio Frikija da te izbaci rekao si mu da sve sto je bilo u Ballasima ta 3 dana neces da pricas jer realno ni ne mozes. To je bio dogovor zato sto je bilo kasno da ne RP-amo kako te ubijamo i sve ostalo. Zamolio bih te da ne pises vise glupe komentare. Da si u pravu ja bih te razumeo ali ovako samo kanalis sebe. Uzivaj brate moj nema potrebe da komentarises vise ovo. Srdacan pozdrav!

I da dodam ovo, sada sam se setio ako se ne varam. Rekao si mi ja sam kupovao puske od tebe smejali smo se na disc kako si ispao lud pa si rekao ali nazalost to ne vazi jer je disbandan. Nemoj da se brukas tebra.

freaky

Player
Player

Urke, ljigav si sto pises ovo pre svega. Dok si pregovarao sa mnom, pricao si kako smo mi najbolji sto se tice toga i nemate problema s nama, posle si doso kod nas, pa se vratio u FIB, pa si bio u Families itd... Nismo navikli a i necemo na tacnu sve. Pored toga, ono desno sto pise, ne pominji uopste, pored svakog auta smo prisli kad je stigo. Nije nasa greska jer ulazite jedan po jedan. Ne cmizdrimo, vec ste vi okacili zalbu, o cemu pricas? Okej smo kad se treba eventi prave, kad se treba skupljaju informacije, kad se treba namesti RP. A kad pljackamo i kad dobijamo nismo? Nemoj si smesan

Reynold Costello

Player
Player
Ja bih Dark samo jednu stvar rekao, vratio bih se na početak kada je server otvoren gde niko nije znao toliko, nije znao kako šta funkcioniše, bio sam tada u sahpu od početka, bilo je dosta drugačije open fire situacije su se dešavale često i nikad nije bio problem zašto pitaš se? Trenutno je iz mog ugla gledanja problem to nepisano pravilo, ponoviću još jednom nepisano pravilo, gde kada ubiješ nekoga uzmeš ga za taoca, e to je problem zašto ljudi neće da rade openfire, i svi gledaju gore koliko ljudi ima na pljački, kad pandura ima više, redak je slučaj da neko zapuca, ima izuzetaka ali retko, e vidiš znači nas je bilo malko u tom trenutku, da se odmah odradim nisam ni bio na ovom dešavanju nego samo komentarišem tvoj reply, iskreno da bi openfire što ti kažeš smeo da se dogodi trebalo bi to ukinuti ili odraditi rp situaciju do kraja, tj. Ubio si me, lepo me odvede kod doktora, operacija, itd. Pa tek onda me vodiš za taoca, a ne da me napuniš metkovima, i dodje kao neki doktor zakrpi me tu Vaš i ajde idemo taoc ajmo 400k i tako u krug, naravno onda i nama treba zabraniti da vas ubijamo i da vas trpamo u zatvor, ovo je neko moje mišljenje, ovo je isključivo reply na Darkov odgovor, ne mešam se dalje u ovo!

Stepanic

Player
Player
Skidam kapu za ovo, majke mi
Vidis lepo ispadnes covek ovako i nece ti bude nista. Bravo Stepanicu Milose!
Zato sto je cista istina, niko od vecih cinova nasih nije bio tamo. Napravili su gresku sa bezanjem iz kruga sto ne sme i tjt. Tako da ne treba iskreno ovo dalje komentarisati, samo pustiti da admini donesu svoju odluku i tjt.

Dark99

Player
Player
Ja bih Dark samo jednu stvar rekao, vratio bih se na početak kada je server otvoren gde niko nije znao toliko, nije znao kako šta funkcioniše, bio sam tada u sahpu od početka, bilo je dosta drugačije open fire situacije su se dešavale često i nikad nije bio problem zašto pitaš se? Trenutno je iz mog ugla gledanja problem to nepisano pravilo, ponoviću još jednom nepisano pravilo, gde kada ubiješ nekoga uzmeš ga za taoca, e to je problem zašto ljudi neće da rade openfire, i svi gledaju gore koliko ljudi ima na pljački, kad pandura ima više, redak je slučaj da neko zapuca, ima izuzetaka ali retko, e vidiš znači nas je bilo malko u tom trenutku, da se odmah odradim nisam ni bio na ovom dešavanju nego samo komentarišem tvoj reply, iskreno da bi openfire što ti kažeš smeo da se dogodi trebalo bi to ukinuti ili odraditi rp situaciju do kraja, tj. Ubio si me, lepo me odvede kod doktora, operacija, itd. Pa tek onda me vodiš za taoca, a ne da me napuniš metkovima, i dodje kao neki doktor zakrpi me tu Vaš i ajde idemo taoc ajmo 400k i tako u krug, naravno onda i nama treba zabraniti da vas ubijamo i da vas trpamo u zatvor, ovo je neko moje mišljenje, ovo je isključivo reply na Darkov odgovor, ne mešam se dalje u ovo!
Slazem se sa tobom u potpnuosti, to je do skripte, tako je kako je. Ali svakako ovaj momak je stavio bukvalno zalbu na vas jer mi ovde nista nismo prekrsili. Pozdrav Reynolde!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom