POV 1: Postovanje, desila se pljacka gun shopa danas oko 15:30 gde smo se svi uputili na pljacku kao i sahp i fib ali s obzirom da pri pokusaju ulaska u zonu pljacke ballasi nam nisu dozvolili to vec su odmah krenuli da pucaju na nas bez ikakvog razloga gde smatram da su koristili "trece oko" i videli su da ih je vise te se vidi da su prekrsili osnovna pravila pri startu . Morali smo da napustimo zonu pljacke , te su se sve nase jedinice povukle ka obliznjoj pumpi kao kolege iz sahpa i fiba , po zavrsetku pljacke s obzirom da je pljacka zavrsena u startu kad smo mi hteli da pregovaramo s njima (zato sto nam ocigledno nisu dozvolili) usledilo je kidnapovanje dvoje kolega koje su kidnapovane po zavrsetku pljacke , takodje bez ikakvog rp razloga . Molim i apelujem da se ovakav propust vise ne ponovi a da se on ne bi ponovio molim jos jednom Postovanu ADMINISTRACIJU servera tj grada da ovo najstrozije kazni !
POV 2: Iz postovanja prema vama i gradu odlucili smo da nastavimo rp pricu i uputili smo se prema lokaciji koju smo dobili prema radiju od nasih kolega koje su kidnapovane , pri dolasku na lokaciju (Federalni Zatvor) usledili su kratki pregovori izmedju ballasa i nasih jedinica , pregovori su trajali veoma kratko s obzirom da je pretpostavljam vodja ballasa u tom trenutku ili predvodnik bio nervozan sto se vidi na snimku te da je bez bilo kakvog razloga upucivao pretnje da ce ubiti taoca i upucivao pretnje da ce sve nas pobiti (kao i sto se posle par trenutaka desilo) ubio je taoca bez ikakvog razloga.
PS: Stavio sam id pregovaraca zato sto nisam mogao da napisem samo Ballasi
POV2:
POV 2: Iz postovanja prema vama i gradu odlucili smo da nastavimo rp pricu i uputili smo se prema lokaciji koju smo dobili prema radiju od nasih kolega koje su kidnapovane , pri dolasku na lokaciju (Federalni Zatvor) usledili su kratki pregovori izmedju ballasa i nasih jedinica , pregovori su trajali veoma kratko s obzirom da je pretpostavljam vodja ballasa u tom trenutku ili predvodnik bio nervozan sto se vidi na snimku te da je bez bilo kakvog razloga upucivao pretnje da ce ubiti taoca i upucivao pretnje da ce sve nas pobiti (kao i sto se posle par trenutaka desilo) ubio je taoca bez ikakvog razloga.
PS: Stavio sam id pregovaraca zato sto nisam mogao da napisem samo Ballasi
POV2: