Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
9028
Players nickname
Frutella_Nutella
Suspect ID
4375
Date of violation
Dec 20, 2021
Time of violation
15:30
Proofs
https://youtu.be/T1nE8dhi3aI

Reynold Costello

Player
Player
Slazem se sa tobom u potpnuosti, to je do skripte, tako je kako je. Ali svakako ovaj momak je stavio bukvalno zalbu na vas jer mi ovde nista nismo prekrsili.
Ne znam šta bih rekao više, osim da svi kolektivno apelujemo na izmenu nekih napisanih pravila, i da dovedemo rp na malko veći nivo. Toliko!

freaky

Player
Player
I to sto reynold prica je istina, ali dzabe kad server nije RP. 90% odredjuje skripta, kad , sta i gde, a ostalih 10% pokrivaju pravila koja su admini smislili. Mmi smo openfire radili i kad nas je 10, i kad nas je 30. Uglavnom gledmao da bude zanimljivo i vama i nama. Al kad neko prekrsi pravilo u startu, onda to prelazi u drugu stvar. Taj roleplay smo pokusali posle ispred zatvora, gde ne pise kolko ballasa ima, kolko PDa ima itd... Pa nisu saradjivali nego se bahatili iako imamo 2 pandura za taoca. Nikako ne moze da se opravda postupak, ni prvi a ni drugi

Urke

Player
Player
I to sto reynold prica je istina, ali dzabe kad server nije RP. 90% odredjuje skripta, kad , sta i gde, a ostalih 10% pokrivaju pravila koja su admini smislili. Mmi smo openfire radili i kad nas je 10, i kad nas je 30. Uglavnom gledmao da bude zanimljivo i vama i nama. Al kad neko prekrsi pravilo u startu, onda to prelazi u drugu stvar.
Po prvi put da nadjemo zajednicki jezik. Prosto je nemoguce uspostaviti Hard RP na ovom serveru kao sto vecina nas zeli, server nije za ovo. Treba da dodje do izmene pravila, da se konacno uspostavi sta SME, a sta NE SME. Svi znamo primere toga kada dodje neki admin i kaze da mozemo, a onda dodje drugi i kaze ne mozemo i dobijemo kaznu. Najbolje bi bilo poraditi na samim pravilima servera. Ovde se ne zna ko pije, a ko placa. Time bi se 99,9% smanjile zalbe po forumu.

freaky

Player
Player
Samo treba se urazumemo, i da obe strane popuste ili zategnu, zavisi od situacije, i mi da se dogovorimo sta i kako ce da se odvije taj 'roleplay' ili pljacka. A ne da dodje neko i da se kurci dok imamo mi 2 taoca, pa smo onda i mi kratki sa zivcima, jer pre toga 30 minuta jurimo 2 coveka koja nece da stanu, popucamo se 100x i onda dodjemo na taj gunstore da odradimo nesto gde niista ne ispadne dobro. Samo se treba izabere covek za pregovor, mi trazimo to,to i to. Ispuni se. Taoci na sigurnom, fair chase posle toga pa kud puklo

Jack Napier

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • 1. OPEN FIRE JE DOZVOLJEN! Ukoliko nemaju taoca, upozoreni ste 5sec!
  • 2. Tu ste da ispunite uslove kako ne bi doveli zivot taoca u pitanje.

ZATVORENO!!!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom