By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a ti si taj lik znaci. Nije on kriv sto vas lider ne zna da koristi depDrzi se ti mare vlade, slijedeci put kad BL lika bez razloga skakanje s 3 sprata vlade i slicne gluposti forumom cemo da rijesavamo necemo onako ljudski kao sto smo dosli bili
Da ja sam taj, decko odradio ugovor vise od 7 dana zatrazio otkaz vi mu dajete BL za sve drzavne organizacije. Isti ovaj mare speed govori da mu je high komanda to naredila al nmvz ako je decko pogrijesio popisani department sto se svakom moze desiti vi to kacite ko zadnji smecari umjesto da drzavne org rade zajedno vi nesto glumite silu... Nema veze hahah uzivajte bilo je i jadnijih od vas i gorih pa opet sve dodje na naplatua ti si taj lik znaci. Nije on kriv sto vas lider ne zna da koristi dep
Ne znam koji decko. Kad im je receno da svako ko zeli transfer da im odobre to. A ovo ostalo ne zelim da komentarisemDa ja sam taj, decko odradio ugovor vise od 7 dana zatrazio otkaz vi mu dajete BL za sve drzavne organizacije. Isti ovaj mare speed govori da mu je high komanda to naredila al nmvz ako je decko pogrijesio popisani department sto se svakom moze desiti vi to kacite ko zadnji smecari umjesto da drzavne org rade zajedno vi nesto glumite silu... Nema veze hahah uzivajte bilo je i jadnijih od vas i gorih pa opet sve dodje na naplatu
Ma nije ni bitno brate pitaj mareta zna on ja kako tebi napisao tako on meni rekao, decko htio da mu se da otkaz oni ga BL, glupo je da se ovako kacimo kao drzavne org zbog ovih glupih stvari al nema veze...Ne znam koji decko. Kad im je receno da svako ko zeli transfer da im odobre to. A ovo ostalo ne zelim da komentarisem
Pa onda nemoj da bezite s talackih nego budite pravi fib i vodite pregovore a ne cim dodje do pucnjave auto i gasMa nije ni bitno brate pitaj mareta zna on ja kako tebi napisao tako on meni rekao, decko htio da mu se da otkaz oni ga BL, glupo je da se ovako kacimo kao drzavne org zbog ovih glupih stvari al nema veze...
To sto pojedini rade ne odgovaram ja za to a vi ste VLADA ipak ste vi vrh drzave pa pregovarajte a mi imamo ljude za pregovor... Ma nebitno jebo to hahah bmk ne da mi se iskr raspravljati vi svoje mi svoje i cao.Pa onda nemoj da bezite s talackih nego budite pravi fib i vodite pregovore a ne cim dodje do pucnjave auto i gas
ako ste toliko mocni necete bezite sa talackih kad krene pucnjavaDrzi se ti mare vlade, slijedeci put kad BL lika bez razloga skakanje s 3 sprata vlade i slicne gluposti forumom cemo da rijesavamo necemo onako ljudski kao sto smo dosli bili
S tobom mogu voditi konverzaciju kad ti mlijecni zubi ispadnu i glas prestane drhtati. Lpako ste toliko mocni necete bezite sa talackih kad krene pucnjava
mnogo si ti zaejeban likS tobom mogu voditi konverzaciju kad ti mlijecni zubi ispadnu i glas prestane drhtati. Lp
Ja sam taj decko, mene je stavio na BL svih drzavnih org Mare Speed koji odgovara na stvari iz NonRP radia u RP Radio... A samo sam trazio transfer. Uz razlog "Svojevoljno napustanje org" a ja u organizaciji duze od njega (od prvog dana mandata). Zalosno...Ne znam koji decko. Kad im je receno da svako ko zeli transfer da im odobre to. A ovo ostalo ne zelim da komentarisem
mogo sam bit i ja od prvi dan ali nisam bio kuci tako da uzivajJa sam taj decko, mene je stavio na BL svih drzavnih org Mare Speed koji odgovara na stvari iz NonRP radia u RP Radio... A samo sam trazio transfer. Uz razlog "Svojevoljno napustanje org" a ja u organizaciji duze od njega (od prvog dana mandata). Zalosno...
ja tebe postujem ali kako sto vidim ti me ne postujesS tobom mogu voditi konverzaciju kad ti mlijecni zubi ispadnu i glas prestane drhtati. Lp
Hahahahah, nemas sta da kazes na ostalo ? Fino Fino...mogo sam bit i ja od prvi dan ali nisam bio kuci tako da uzivaj