Jurili lika u gheto on pobegao u grad i u ZZ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Verovatno nisi video da te juri 5 automobilaHAHAHAAHAH
5 automobila po jedan covjek kakav roleplay nije to moguce pa to nema nigdeVerovatno nisi video da te juri 5 automobila![]()
Si imao RP pre nego sto ide u grad? Nisi.Jurili lika u gheto on pobegao u grad i u ZZ
Sta nisi majmune 5 automobila ga jure , u ghettu je naravno da ce da ga jureSi imao RP pre nego sto ide u grad? Nisi.
Si imao RP dok je bio u gradu pre nego sto udje u zz?
Nisi
Si imao RP razlog da vozis po njega?
Nisi
5 auta po jedan covjek , i niko mi nije reko da zaustavim autoSta nisi majmune 5 automobila ga jure , u ghettu je naravno da ce da ga jure
Krsili ste svi pravilo CR. Sa koji RP razlog si nastavio ga juritiSta nisi majmune 5 automobila ga jure , u ghettu je naravno da ce da ga jure
Ako imas POV gde Cr postavi a ne da se pravis tu puno pametan kad nisi uopste. Aj razguli.Krsili ste svi pravilo CR. Sa koji RP razlog si nastavio ga juriti![]()
vidi se na tvom povu coravkoAko imas POV gde Cr postavi a ne da se pravis tu puno pametan kad nisi uopste. Aj razguli.
ni i jednom trenutku te namenro CRao nisam tako da ne znam o cemu govoris.vidi se na tvom povu coravko
Ne cuje nijedan zahtev da zaustavi auto. I sto kad je otisao u grad sta si mogao da mu radis?ni i jednom trenutku te namenro CRao nisam tako da ne znam o cemu govoris.
Nije se culo da si mu reko da se zaustaviJurili lika u gheto on pobegao u grad i u ZZ.