Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
37222
Players nickname
Stranac
Suspect ID
35505/35488/35513
Date of violation
Jan 20, 2023
Time of violation
19:45
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=W17ebzVstSY&t=10s&ab_channel=4leksa

Aleksa Trimkovic

Player
Player
Noviji sam na serveru tu sam odprilike nedelju ipo dana i nikad nisam bio zaustavljen od policije tako da nisam znao da treba da mi izadje obavestenje pre nego sto me PD zaustavi. To sam saznao nakon situacije kada sam popricao sa adminom.

Aleksa Trimkovic

Player
Player
Proof:

1:

2:

3:

Zalim se na to da me pljackaju dok radim kao taxista a adim mi je rekao da to ne smeju, i na to sto su mi trazili da im dam pantalone. Ja sam im dao posto kao sto sam reko noviji sam i nisam znao ispostovao sam ih i dao da se oni ne bi zalili na FRP ali admin mi je kasnije rekao da nisam trebao da vratim i da necu dobiti nazad. Zelim da budu kaznjeni posto sam ja u minusu odprilike 500k

Vukasin Siciliano

Player
Player
Noviji sam na serveru tu sam odprilike nedelju ipo dana i nikad nisam bio zaustavljen od policije tako da nisam znao da treba da mi izadje obavestenje pre nego sto me PD zaustavi. To sam saznao nakon situacije kada sam popricao sa adminom.
preimenuj naslov u: Mass rule break | 0000

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • Porodica BadBoyz ce biti kaznjena za krsenje G.P.6.24
  • Zabranjeno je pljačkati/otimati osobe koje rade na započinjanju poslova kao što su autobusi/taksisti/električari itd.
  • ID 35513 ce biti kaznjen za G.P.6.14.
  • ID 35505 ce biti kaznjen za G.P.6.14.
  • Dozvoljeno je pljačkati iz inventara SAMO streljivo, oružje, bilo koji oklop (Gang,FIB, LSPD itd.), balaklavu i drogu. NOVAC se može opljačkati - samo korištenjem funkcionalnosti sustava bandi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom