Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7313
Players nickname
Adam_Black
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Nov 21, 2022
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/kbgUPZy

Logan Carter

Player
Player
Pozdrav Abrahame,
Ovako, bio sam u NG-u, nov sam na Serveru i nisam znao da je zabranjeno uzimanje oružja iz skladišta. Zaista to nisam znao, nisam znao nijedno G.P. šta znači. Mislio sam da ako uzmeš oružje iz skladišta da si kao korumpiran i onda ako te IC uhvate ideš IC u zatvor, na ispitivanje, itd... Mene su uhvatili IC nakon mog uzimanja oružja iz skladišta, i dogovor sa njima iz NG-a je bilo da IC putem rešimo sve to. Da ja IC idem u zatvor, na ispitivanje, da platim kaznu u GOV-u, da mi oduzmu svo to oružje i sve. Oni su mi rekli da za dva dana imam suđenje i da ne budem li se pojavio na to suđenje idem na Forum. Međutim, u međuvremenu je GOV dobio disband. Ja sam se uredno javio momcima na diskord za suđenje i oni su mi rekli da nema veze sad, GOV je dobio disband i da nema ništa od toga, tako da ćemo to zaboraviti, u fazonu nisam znao, oduzete su mi puške i municija i to je to, ovaj put tako, a za sledeći put da znam. I prošlo je tako od tog događaja par dana, NG je takođe disbandovan, ja sam normalno igrao, nije mi ni na pamet više padalo da uzimam nešto tuđe itd. i odjednom u pola igre dobijam BAN, jer je neki lik iz NG-a (Evion) sa kojim sam se posvađao odlučio da me okači na Forum 3-4 dana nakon tog događaja, ako ne i više. Ja tad čak nisam ni Forum imao ni ništa, nisam znao ni kako da kačim ni ništa.
Molim Vas Abrahame da dobijem unban, naučio sam lekciju, nikad se neće ponoviti, sad sam naučio sva pravila, to mi je prvi ban u životu, nemojte da Vas zavara moj ID 7313, ja sam acc napravio jos pre godinu i nešto kad je Muđa snimio klip, a nisam igrao na serveru jer nisam imao dobar komp za GTA 5. Imam oko 8 godina u gradu, početnik sam, nije mi bila namera... Mnogo želim da igram, molim Vas...

Logan Carter

Player
Player
Evo dokaz da sam se odmah javio tadašnjem Lideru NG-a, Diegu Sanchezu, da ne bude da lažem : .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom